Pöidlaküüdi reisijuht Galaktikas sari

Pöidlaküüdi reisijuht galaktikas

„Pöidlaküüdi reisijuht Galaktikas“ on popkultuuri vaieldamatu klassika. Arthur Denti galaktilised seiklused ja äpardused on paelunud uudishimulikke hingi üle terve maailma. See ülipopulaarne kultusteos saadab loogika joonelt orbiidile, mängib füüsikaseadustega ja keerab aja ümber sõrme.

Arthur Denti jaoks oli see täiesti tavaline neljapäeva pärastlõuna, kuni tuldi tema maja maha lõhkuma. Üsna pea pärast seda lasti õhku terve planeet Maa, et teha ruumi Galaktika uuele kiirteele. Arthuri parim sõber on just äsja teatanud, et on tegelikult tulnukas. Ja praegu kihutavad nad mööda kosmost, kaasas vaid käterätt ja pealtnäha kahjutu raamat, millele on suurte sõbralike tähtedega kirjutatud: ÄRA SATU PAANIKASSE.

Nädalalõpp on alles algamas …

Universumi Lõpu restoran

Kui sa täna hommikul oled juba teinud kuut ilmvõimatut asja, siis miks mitte panna kogu loole punkt Millitees – Universumi Lõpu restoranis?

Täpselt seda Arthur Dent ja tähelaeva Kuldsüda ülejäänud meeskond plaanivadki teha. Enne tuleb neil vaid põgeneda vogonite eest, pääseda Galaktika kõige totaalsemalt kurjust täis maailmast ning õpetada kosmoselaevale, kuidas valmistada üks korralik tass teed.

Ja kas keegi üldse taipas restorani laua kinni panna?

Douglas Adamsi kultussari „Pöidlaküüdi reisijuht Galaktikas“ on popkultuuri vaieldamatu klassika. Arthur Denti galaktilised seiklused ja äpardused on paelunud uudishimulikke hingi üle terve maailma. “Universumi Lõpu restoran” on sarja teine raamat.

Elu, Universum ja Kõik

Planeet Krikkiti õnnetud elanikud on väsinud öötaevasse vahtimisest ja nii nad otsustavadki selle hävitada. Nüüd peavad viis vaprat päästma Universumi totaalsest hävingust.

Arthur Dent, tagasihoidlik kosmosereisija, kes õpib lendama, visates end lihtsalt maapinnale ja sellest mööda. Tema parim sõber Ford Prefect, kes otsustab hulluks minna, et näha, kas talle see meeldib. Slartibartfast, Tõelise Aja Kampaania võitmatu asepresident, kes reisib laevas, mida käitab irratsionaalne käitumine. Zaphod Beeblebrox, kahe peaga, kolme käega endine Galaktika president. Ja lõpuks Trillian, seksikas kosmosekadett, kelle süda on lõhestatud Piksejumala ja väga masendunud Beeblebroxi vahel.

Kuidas see kõik lõpeb? Kas üldse lõpeb? Ainult see visa meeskond teab vastust, kui nad üritavad vältida lõplikku maailmalõppu ja päästa elu, nagu meie seda teame … ja ei tea!

Douglas Adamsi kultussari „Pöidlaküüdi reisijuht Galaktikas“ on popkultuuri vaieldamatu klassika. Arthur Denti galaktilised seiklused ja äpardused on paelunud uudishimulikke hingi üle terve maailma. „Elu, Universum ja Kõik“ on sarja kolmas raamat.

Douglas Adams

Autor

Periood

kajastust

Projekti ülevaade

Monika Kuzmina

Monika Kuzmina

Meediajuht

Kristi Zirk

Kristi Zirk

Veebiarendaja

Joanna Koovit

Joanna Koovit

Juhiabi

Anneli Allikas-Parv

Anneli Allikas-Parv

Toimetaja

Grete Kägo

Grete Kägo

Toimetaja

Liina Kumm

Liina Kumm

Projektijuht

Karen Härms

Karen Härms

Fotograaf

Virko Veskoja

Virko Veskoja

Videograaf

Katkend raamatust

Kajastused

KÜSI PAKKUMIST