Meie Kristi

VEEBIARENDAJA

Kristi on olnud juba üle kümne aasta olnud aktiivne kodulehe loomise spetsialistina. Tema teekond algas gümnaasiumipäevil, kui ta hakkas haldama Monika rõivapoe veebilehte. Kogemuse puudumise tõttu kustutas ta kogemata kogu lehe – see õpetas talle veebilehtede varundamise olulisust. Sellest hoolimata ei lasknud ta end heidutada. Ta võttis vastutuse ja pühendas end uue ja parema kodulehe loomisele, omandades protsessi käigus väärtuslikke teadmisi.

+ 372 5690 1774

Kristi Zirk (Foto Jane Vogt)
Tutvustus

Kristi on olnud juba üle kümne aasta olnud aktiivne kodulehe loomise spetsialistina. Tema teekond algas gümnaasiumipäevil, kui ta hakkas haldama sõbranna rõivapoe veebilehte. Kogemuse puudumise tõttu kustutas ta kogemata kogu lehe – see õpetas talle veebilehtede varundamise olulisust. Sellest hoolimata ei lasknud ta end heidutada. Ta võttis vastutuse ja pühendas end uue ja parema kodulehe loomisele, omandades protsessi käigus väärtuslikke teadmisi.

Pärast gümnaasiumi otsustas Kristi täiendada oma teadmisi informaatikas ja astus Tartu ülikooli, mille ta lõpetas 2013. aastal. Kuigi ülikoolis keskenduti veebilehtede loomisele suhteliselt vähe, leidis ta endiselt võimalusi oma oskuste arendamiseks, otsides iseseisvalt teavet ja õppides praktilise kogemuse kaudu.

Iga uue projekti ja väljakutsega kasvasid tema teadmised ja kogemused. Praeguseks on ta loonud üle 90 kodulehe ja hoiab end pidevalt kursis veebilehtede ja turunduse trendidega.

Kristile pakub enim rõõmu näha, kuidas tema loodud kodulehed toovad klientidele reaalseid tulemusi ja kasu. 2020. aastal hakkas ta laiendama oma oskusi ka turunduse valdkonnas.

Lisaks professionaalsetele saavutustele on Kristi ka kirglik käsitööhuviline, eriti meeldib talle kududa. Samuti meeldib talle raamatuid lugeda, eriti just enesearengu ning psühholoogia teemadel. Ta on ka pereema kahele armsale tütrele, kes on praegu 4- ja 5-aastased.

Kristi raamatusoovitused

  • Chris Voss “Unusta kompromissid”
  • Cal Newport “Süvenemine”
  • Robert B. Cialdini “Mõjustamise psühholoogia”
  • Marie Forleo “Kõik on väljamõeldav”
  • Matt Johnson, Prince Ghuman “Pimenägemine”
  • S. J. Scott, Barrie Davenport “Mõtted korda”
  • Charles Duhigg “Harjumuse jõud”
  • Dale Carnegie “Lõpeta muretsemine ja hakka elama”
  • Daniel J. Siegel, Tina Payne Bryson “Lapse ajukeskne kasvatus”
  • Daniel J. Levitin “Korrastatud mõistus”

Sinu veebileht väärib rohkem tähelepanu

Kas soovid, et Sinu veebileht paistaks silma ja jõuaks rohkemate inimesteni? Pakume põhjalikke veebilehe auditeid, et tagada Sinu veebilehe parim võimalik positsioon otsingumootorites. Alusta oma veebilehe potentsiaali avastamist juba täna!

Kodulehe teenused

Kristi Zirk (Foto Jane Vogt)
Kristi Zirk (Foto Jane Vogt)

Süda

Meie veebilehe auditi teenus pakub põhjalikku hindamist, et tuvastada võimalikud probleemid ja võimalused, mis võivad mõjutada veebilehe jõudlust ja kasutajakogemust. Meie eesmärk on pakkuda terviklikku ülevaadet Sinu veebilehe praegusest seisundist ja anda soovitusi selle parandamiseks.

Pärast auditi lõpetamist esitame Sulle prioriteetsete tegevuste loetelu.

Meie auditi teenus ei keskendu ainult tehnilistele aspektidele, vaid ka sisule, kasutajakogemusele ja SEO-le, et tagada veebilehe optimaalne jõudlus ja nähtavus otsingumootorites.

Kristi pakutavad teenused on:

  • Kodulehtede loomine
  • Kodulehtede haldus ja hooldus
  • Veebilehe auditid
  • Domeeni registreerimine
  • Veebilehtede tarkvara ja pluginate uuendamine
  • Veebilehtede varundamine ning taastamine
  • Google Analyticsi seadistamine
  • Veebilehtede turvalisuse kontroll ja parandamine
  • SSL sertifikaadi paigaldamine

 

Loodud kodulehte

aastat kogemust

aastat turundushuviline

Kristi Zirk (Foto Jane Vogt)

Kristi

Loomekoos

Jumaldab

Kristi Zirk (Foto Jane Vogt)
Kristi Zirk (Foto Jane Vogt)

täpsust

„Nothing is impossible, the word itself says „I’m possible“!“

Audrey Hepburn
Kristi Zirk (Foto Jane Vogt)

Tehtud tööd

Kristi on praeguseks loonud üle 90 kodulehe ja täiendab end pidevalt kodulehtede alal, uurides viimase aja trende ning uusi lahendusi.

Mõned viimati valminud kodulehed:

 

Loe kasulikke nõuandeid

 

Arvuti (Foto DALL-E)

Kuidas alustada kodulehe loomisega? 2. osa

Eelmises blogipostituses selgitasime kodulehe loomise esimesi samme, nagu eesmärgi määratlemine, domeeninime valimine ja registreerimine ning veebimajutuse valimine ja platvormi paigaldamine. Nüüd keskendume järgmistele sammudele, mis aitavad sul luua täielikult...

Loe edasi

Sülearvuti (Foto Freepik)

Kuidas alustada kodulehe loomisega? 1. osa

Kodulehe loomine võib tunduda hirmutav, eriti neile, kes pole varem veebiarendusega kokku puutunud. Sageli on inimestel mure, et see protsess nõuab liiga palju tehnilisi teadmisi või et nad teevad algusest peale midagi valesti. Tegelikult on kodulehe loomine...

Loe edasi

Imbi Paju
Tiit Trofimov
Kirjastus GoodNews
GoodFight
GoodNews
Golfiportaal