5 sekundi reegel

Mel Robbins – 5 sekundi reegel on nagu päästik, mis aitab sul saada enesekindlust ja julgust viia ellu seda, millele oled mõelnud, kuid mis on jäänud seni teostamata.

Kasutades teadust ja elulisi lugusid ning üllatavaid näiteid kunstist kuni ärini, jagab Mel Robbins siin kaante vahel väärtuslikku meetodit, mida võib nimetada tõukejõuks ja mida saad rakendada iga hetk – see on viie sekundi reegel.

Sellest raamatust leiad, kuidas 5 sekundit võivad aidata sul:

  • ammutada enesekindlust,
  • ületada edasilükkamist ja kõhklusi,
  • võita hirme ja ebakindlust,
  • muuta meeleseisundit sisemise rahu saavutamiseks,
  • jõuda lähemale oma eesmärkide saavutamisele.

Mel Robbins – 5 sekundi reegel on uskumatult tõhus ja lihtne ning sobib igasse olukorda ja võib olla hea teejuht sinu saatmiseks läbi elu.

Eriti väärtuslikuks teeb selle raamatu Mel Robbinsi võime sõnastada mõtlemist muutvalt stereotüüpe, mis võisid sulle sobida varem, kuid mis võivad nüüd sind märkamatult nähtamatute barjääride taga kinni hoida.

Loe ja avasta, mis võib sind muuta!

Mel Robbins

Autor

Periood

kajastust

Projekti ülevaade

Monika Kuzmina

Monika Kuzmina

Vastutaja

Võidab see, kellel on julgust alustada, luua, oma ideid välja pakkuda ja proovida.

Reegli kasutamine

Mõned tegevused ja harjutused reegli kasutamiseks:

  1. Proovi 5…4…3…2…1… – LÄKS! Vali tegevus, mida oled korduvalt edasi lükanud ja tee see ära, isegi kui hetkel pole selleks õiget tunnet või tuju.
  2. Julge unistada – tee vision board või kirjuta suurelt välja unistused ja eesmärgid ning ürita need 5 sekundi reegli abil täide viia. Alusta juba täna!
  3. Enne voodisse minekut sea äratus 30 minutit tavalisest ärkamisajast varasemaks ja pane äratuskell teise tuppa. 30 minutit varem ärgata on sellepärast parem, et siis tunned enda voodist välja sikutamise raskust.
  4. Loe motiveerivaid raamatuid.
  5. Otsi kodus või looduses rahulik paik, kus saad omaette olla ja proovi 25 minutit päevast visualiseerida õnnelikku elu, eesmärke või kujuta ette seda inimest, kelleks tahad saada. Unistustel on suur jõud täide minna.
  6. Kasvata enesekindlust: usu endasse, oma ideedesse ja võimetesse. Igaüks võib õppida olema enesekindlam.

Kajastused

KÜSI PAKKUMIST