Armasta raha ja raha armastab sind vastu

Raha räägib sinuga. Kas oskad kuulata?

(Amazon Nr.1 menuk)

Olen raha ja rahanduse uurimisega süvitsi tegelenud juba üle kümne aasta, kuid raamatus ” Armasta raha ja raha armastab sind vastu ” avatud vaatenurka rahale kogesin esimest korda.

Autor räägib rahast hoopis teistsuguses võtmes, mis aitab lugejal palju paremini mõista, kuidas see võimas tööriist seespidiselt toimib. Raamatus selgitatakse, kuidas meie saame rahaga teadlikumalt koostööd teha.

Kuna raha on meie igapäevaeluga seotud sünnist kuni surmani, siis arvan, et oluline oleks seda tööriista vähemalt sama hästi tunda kui oma viite sõrme. Raha abil on meil võimalik luua kvaliteetsemat elu, rohkem vabadust ning meile kõigile palju ilusamat maailma.

Soovin raamatu lugejale kogu südamest raha suhtes suuremat sõprust ja armastust. Tea, et raha tegelikult armastab Sind!

Sarah McCrum

Autor

Periood

kajastust

Projekti ülevaade

Monika Kuzmina

Monika Kuzmina

Vastutaja

Kõigil tasuks rahasse pisut vabamalt suhtuda.

Rahareeglid

Kolm rahareeglit raamatust: 

Esimene rahareegel on naudingu reegel. Kui te soovite rohkem raha, peate elust rohkem rõõmu tundma. 

Teine rahareegel puudutab teenimist. Te peate mõistma, et raha on vahetussüsteem teiste heaks teenete osutamise hõlbustamiseks. See asetab raha mõistagi teie moraalitunnetuse keskmesse. Teistele teenuse osutamine on üks kõige moraalsemaid asju, mida inimene teha saab, nii et mida rohkem teenust te osutate, seda rikkamaks saate. 

Kolmas reegel puudutab jagamist. Ärge kartke jagada oma raha, ostes asju oma sõpradele, perele, kogukonnale ja ühiskonnale. Sedasi saate anda oma panuse ja parandada elukvaliteeti. Ärge aga loomulikult tehke seda viisil, mis takistaks teistel raha kohta õppimist, aga see on ka ainus märkus jagamise reegli kohta. 

 

Kajastused

KÜSI PAKKUMIST