Elu pärast surma

Mis juhtub, kui me sureme?
Kas tõesti on olemas taevas ja põrgu?
Mida me võime teisel pool oodata?

Selles põhjalikus, targas ja paeluvas raamatus vastab maailmakuulus spirituaalne õpetaja ja mitme raamatu autor neile ja paljudele teistele küsimustele, heites valgust surmajärgse elu mõistatustele. Tal on võime jälgida hingede teekonda surmajärgsesse ellu ning tema lood räägivad teispoolsuses käinud inimestest ja nende kogemustest. Ta uurib surmajärgset elu puudutavaid eksiarvamusi ning viib meid isegi kinno, et näidata, kas Hollywoodis ollakse asjadest õigesti aru saanud.

Ta avab ukse varjatud dimensioonidesse ning sa saad aimu sellest, mis su elus ja su eelmises kehastuses on toimunud, samuti sellest, mida me teeme ja keda kohtame surmajärgses elus. Sa saad teada, miks enesetapp pole lahendus, miks andestamine nii oluline on ja kuidas aidata oma kalleid lähedasi, nii et üleminek ühest elust teise oleks turvaline ja rahulik.

Sama tähtis on teada, kuidas su surmajärgse elu võimalused sõltuvad valikutest, mida sa teed selles elus. See selguse ja osavõtlikkusega kirjutatud elu muutev teejuht näitab sulle, kuidas kõige paremini elu võimalusi ära kasutada, kui valmistud ülimaks teekonnaks.

Elisabeth Clare Prophet

Autor

Periood

kajastust

Projekti ülevaade

Monika Kuzmina

Monika Kuzmina

Vastutaja

Kui anname hoogu headele asjadele, siis nopime neid vilju, mida see meie elus ja kogu elus kaasa toob.

Enda muutmine

Kuidas ennast paremaks inimeseks muuta?

Vaimne õpetaja soovitab anda endale elu ülevaate kasvõi kohe praegu, sest see võib aidata meil saada paremaks inimeseks.

Sa ei pea ootama, kuni jõuad teisele poole

Sa võid täna üles kirjutada kõik teod, mis sinu arvates on su head teod, mis on teisi aidanud. Sa ei pea ootama siit ilmast lahkumist elu ülevaate tegemiseks. Kuidas sa oled teiste pärast pingutanud? Kas sa oled nii ennast täis, et pole isegi taibanud, et inimesed vajavad sind ja sa saad saad paljusid aidata, jne? Kui palju head karmat sul on? Mõtle selle üle.

Muuda ennast iga päev

Kui on midagi, mis sulle enda juures ei meeldi, siis peaksid kohe seda muutma. Muutu iga päev. Ära raiska aega. Arene, sest kui sa spirituaalsel teel arened, siis suudad aidata ka teisi. Kasuta eluhetked ära. Võta ette ja aita inimesi, eriti lapsi. Püüa igas hetkes kohal olla, siis ei liigu sa südame keskpaigast eemale.

Pea päevikut

Sa võiksid pidada päevikut – võta seda tõsiselt, sest muidu sa lihtsalt mängid endaga mingit mängu. Sa saad oma arengus kõrgemale tasandile, kui seisad vastu depressioonile, ärritusele või kadedusele, millele tahes, mis võib olla sinu nõrkus. Kirjuta see kõik üles ja sa hakkad märkama, millal sa seda ei tee. Sa hakkad märkama, millal su energia kaob. Sa hakkad märkama, mida sa sööd, kuidas see sulle mõjub ja kuidas see sind keskendumisest eemale kisub, ja nii edasi. Sinust saab vaatleja. Ja sa näed peagi, kuidas su pühendumine puhub lõkkele su suutlikkuse muutuda.

Kajastused

KÜSI PAKKUMIST