Kõhule pai

“Beebiootus on kõige igapäevasem ja tavalisem, aga kui see juhtub sinuga, on see maailma kõige erilisem ja müstilisem asi. Ma usun, et rasedus on kõige suurem looduse ime. Ja sünnitus on elu suursündmus. Pärast sünnitust saab naiseks olemine, suhtumine elusse, naistesse ja lapsevanematesse hoopis teise tähenduse.

Raamatust leiab teadmisi igal tasandil valmistumiseks, meditatsioone, harjutusi, retsepte, ostunimekirju, seitsme naise sünnituslood, soovitusi sünnitusjärgseks ajaks, isiklikke päevikuväljavõtteid ja muudki!

See raamat on inspireeritud elust, joogast ja minu väikesest pojast.”

Merit Raju, autor

Merit Raju

Autor

Periood

kajastust

Projekti ülevaade

Monika Kuzmina

Monika Kuzmina

Vastutaja

Beebiootus on kõige igapäevasem ja tavalisem, aga kui see juhtub sinuga, on see maailma kõige erilisem ja müstilisem asi.

Nõuandeid raamatust

Laula iga päev – see tõstab sinu vibratsiooni ja annab nõnda beebile parima kasvukeskkonna.

Mediteeri – see on kõige olulisem vahend, et õppida kuulama oma keha, arendada intuitsiooni ning luua eriline ühendus beebiga.

Paku endale vaid parimat keskkonda – on kindlaks tehtud, et lootel on mälu, ta eristab ema häält isa omast ning temale suunatud juttu kellelegi teisele suunatud vestlusest.

Palveta kogu südamest oma lapse õnnistatud elu eest ja jätka seda kogu oma elu.

Tantsi, jaluta, õõtsuta puusi, naera, hinga sügavalt, nii et kõht liigub kaasa – kõik need tegevused on head meie lümfisüsteemile ja ka beebile. Nimelt sel ajal saab lapsuke kiigutamist ja massaaži ning see stimuleerib tema aju arengut. See kehtib nii kõhubeebide kui ka juba sündinud beebide kohta – kõikidele beebidele meeldib kiikuda ja õõtsuda ning see mõjub nende arengule hästi!

Kajastused

KÜSI PAKKUMIST