Kuidas mõelda suuremalt

ja muutuda tavalisest… ERAKORDSEKS

Mark Viktor Hansen on autor ja kaasautor mitmetele raamatutele, mida on müüdud miljoneid eksemplare.

Käesolevas raamatus jagab Hansen unikaalseid ideid, kuidas mõelda kastist väljapoole, vaadata maailma teistsuguse pilguga – sellisega, mis on täis väge, tarkust, mõjukust ja kirge.

Mees, keda on nimetatud üheks TOP 10 hulka kuuluvaks motivatsioonikõnelejaks maailmas, annab soovitusi, kuidas paljundada ja võimendada lihtsaid ideid ning muuta need suureks. Sa hakkad peagi nägema võimalusi, mille olemasolust sul polnud aimugi. See raamat on parim hüppelaud, kui soovid tuua oma ellu muutusi.

Autor toob välja erinevaid tehnikaid takistuste ületamiseks ja uute perspektiivide avamiseks.

Muuhulgas õpid raamatust, kuidas:

  • avada uks uutele võimalustele neid märgates ja hinnates;
  • maksimeerida enda võimeid ja andeid;
  • kasutada enda hirme kütusena uuteks ettevõtmisteks;
  • ületada enda piire, rakendades „12 strateegiat Mõelda Suurelt“.

Sinu mõtlemise suurus määrab ära sinu tulemuste, tuleviku ja su elu suuruse. Kui suudad õppida suuremalt mõtlema, elama, tegutsema ja olema, siis on ka sinu tulemused suuremad.

Teinekord piisab ühest õigest ideest, et enda elu muuta. Võta see raamat kasutusse ja ava uks suurematele võimalustele enda elus!

M.V.Hansen

Autor

Periood

kajastust

Projekti ülevaade

Monika Kuzmina

Monika Kuzmina

Vastutaja

Sinu mõtlemise suurus määrab ära sinu tulemuste, tuleviku ja su elu suuruse.

Ajaraiskajad

Kümme suurimat ajaraiskajat:

1. Mõttetud suhted, mida sa ei analüüsi, ei määratle ega heida endast eemale. Sa muutud selliste inimeste sarnaseks, kellega koos aega veedad, nii et pidevalt enda arendamiseks tuleb sul veeta aega inimestega, kes on sinust paremad. Kui sa oled oma suhtlusringkonnas kõige kõvem tegija, siis sa oled suures plaanis paras pehmeke.

2. Elamine oma potentsiaali kasutamata. See juhtub siis, kui sa oma võimalusi põhjalikult ei kaalu. Sea endale suured ja inspireerivad eesmärgid ja ela täielikult nende poole püüeldes.

3. Ajal enda pillutada laskmine, selle asemel et ise olla oma aja peremees. Pane kirja, mida teha tahad ning kui palju aega sellele pühendad. Parkinsoni seadus kõlab nõnda: „Töö hulk suureneb vastavalt selleks eraldatud ajale.“

4. Igale telefonikõnele vastamine, selle asemel et korraldada konverentskõned ning panna eelnevalt kirja märkmed materjali kohta, mida arutada soovid.

5. Liigselt tööle pühendumine, nii et unustad vahel öelda hinnalised sõnad: „Ei, mitte praegu. Helistan tagasi siis, kui olukord muutub.“

6. Alarahastus, mis aeglustab tööd ja summutab loovust.

7. Töötamine perspektiivitul töökohal, selle asemel et liikuda otsejoones oma unistuste töökohale ja ideaalsel viisil elatise teenimisele. Sihitu töökoht imeb sinust välja kogu elujõu.

8. Peaaegu pidev energiapuuduse kogemine, sest sul puuduvad soovid ja ambitsioonikus.

9. Teiste inimeste eesmärkide ja unistuste täitmine enda omade arvelt.

10. Mõttetute ja sisutute telesaadete vaatamine. Hansen tõdeb, et ta pole televisiooni vastu. „Olemas on võrratuid telesaateid, mis ühendavad vaimu ja annavad tõuke suuruse poole püüdlemiseks. Telekas on koduse meelelahutuse keskpunkt. Kuna 87% inimmõistusest on häälestatud visuaalsetele signaalidele, siis neelab teler vaataja endasse, ning kui oled kord juba telerisse sisenenud, siis siseneb see ka sinusse,“ sõnab ta. Hansen soovitab telekava eelnevalt läbi lugeda ning märgistada ära saated, mida vaadata soovid, et saaksid neid siis tähtsuse järjekorras vaadata. „Aga tee seda mõistlikkuse piires.“

Kajastused

KÜSI PAKKUMIST