Külluse ja armastuse sagedus

Kui sul on tunne, et sa pidevalt jahid kättesaamatuid vikerkaari või tähtsaid asju, kuid kätte ei saa midagi sellist, mis lisaks sinu elule tähendusrikkust, siis see raamat võib muuta sinu elu.

Kõik on energia, mis võngub mingil sagedusel. Sagedusi on mitmeid, nende hulgas külluse sagedus, armastuse sagedus ja puuduse sagedus. Nagu raadio ei saa samaaegselt mängida kaht erinevat kanalit (mis on erinevatel sagedustel), ei saa ka sina puuduse sagedusel olles kogeda külluse sagedusega kaasnevaid õnnistusi. Kui sinu isiklikus reaalsuses valitseb hetkel pigem puudus kui küllus, siis selle üheks põhjuseks on ilmselt see, et sa oled olnud häälestunud puuduse sagedusele, kus domineerivad hirm, mure, kritiseerimine, ebakindlus ja süütunne.

Hea on teada, et isegi kui sulle tundub, et sulle on „saatuse poolt määratud“ elada puuduses, ei ole lootusetuid olukordi ega pöördumatuid protsesse. Kõik on võimalik. Muutes oma vibratsiooni ja valides häälestuda külluse ja armastuse sagedusele, muudad oma elu ning isiklikku reaalsust.

See raamat ei ole õpetus rahategemisest, vaid küllusliku elu elamise kunstist. See juhendab teadvustama ja vabastama blokeeringuid, et külluse energia saaks sinu isiklikus reaalsuses voolata senisest veelgi vabamalt. Nende kaante vahel on hulgaliselt tõhusaid harjutusi, tehnikaid ja meditatsioone, mis avardavad teadlikkust, loovad suuremat selgust ja aitavad eneses üles leida selle, mis päriselt on oluline.

Raamatus on muuhulgas juttu sellest, kuidas on seotud küllus südamest leviva elektromagnetvälja, toroidvälja ja fraktaalidega. Samuti sellest, milline mõju on DNAle armastusel ja hirmul. Selles raamatus olevad õpetused aitavad sul jõuda olukorda või seisundisse, kus sinu sees on segu sisemisest rahust, armastusest, tänulikkusest, õnnetundest ja iseenda väärtustamisest ükskõik millise oma eluaspekti peale mõeldes. Ning lisaks sellele on sul hea tervis, armastavad suhted, rahuldust pakkuv töö, vajalikul hulgal ressursse ja võime väljendada oma potentsiaali loomingulisel moel osapoolte kõrgeimaks hüvanguks.

Kreet Rosin-
Pindmaa

Autor

Periood

kajastust

Projekti ülevaade

Monika Kuzmina

Monika Kuzmina

Vastutaja

Vali teadlikult sellised mõtted, mis annavad sulle juurde energiat ning mis aitavad sind elus edasi.

Katkend raamatust

Harjumuste muutmine

Valmistamaks end ette saboteeriva harjumuse katkestamiseks, vali teadlikult mõningate lihtsate rutiinsete tegevuste tegemine senisest teisiti. Näiteks mine poodi või tööle mõnda teist teed mööda, muuda teadlikult oma hingamist vms. See aitab luua või suurendada turvatunnet muutuste suhtes. Kui saad lihtsat rutiini muutes positiivse kogemuse, tekib sul alateadlikul tasandil suurem valmidus märkimisväärsete muudatuste suhtes.

Üks suurepärane abivahend rutiinse tegutsemismustri lõhkumiseks on ka oma mittedomineeriva käe kasutamine. See suurendab loovate ideede tekkimist ning aitab olla kohal käesolevas hetkes. See aitab saada ligi väärtuslikule informatsioonile ja juhatusele.

Kuidas täpsemalt?

Praktikas näeb mittedomineeriva käe kasutamine välja nii, et sa esmalt otsustad võtta selleks 3-5 minutit. Seejärel teadvustad endale, mida sa kavatsed tegema hakata. Selleks võib olla mistahes tegevus – ka see, mida oled iga päev konkreetsel ajal teinud, kuid eelduseks on see, et kasutad sel ajal peamiselt oma mittedomineerivat kätt (domineeriv käsi üksnes toetab vajadusel) turvalisel moel. See tähendab seda, et mootorsaega töötamisel või mootorsõidukiga sõites kasuta oma tavapärast ja turvalist käteasendit.

Näiteks võid valida, et mittedomineeriva käega:

  • kammid juukseid
  • paned kinni või teed lahti nööpe, lukku, haaki
  • avad või sulged kapiukse, sahtli
  • viid mõne eseme ühest kohast teise
  • triigid laudlina
  • segad hommikuputru
  • määrid võid leivariiulile
  • raputad soola toidule
  • paned vett teekannu
  • valad pesumasinasse pesupulbrit
  • vajutad pesumasina käivitamiseks nuppe
  • kirjutad e-kirja (nt mulle, kirjeldamaks oma kogemusi seoses mittedomineeriva käe kasutamisega)

Kajastused

  1. Terapeut annab nõu: kuidas aktsepteerida hetkeolukorda? – 19.12.20 Hingele/GoodNews
  2. „PUUDUTA MIND“ | Terapeut annab nõu: astu välja mugavustsoonist ja muuda sind saboteerivaid harjumusi – 08.12.20 Õhtuleht
  3. NIPINURK: KUIDAS läbi tänulikkuse õnnelikumalt elada – 07.12.20 Buduaar
  4. Terapeut annab nõu, kuidas saada oma harjumustest teadlikumaks ning neid vajadusel muuta – 07.12.20 Raamatud/Postimees
  5. Miks valitseb sinu isiklikus reaalsuses pigem puudus kui küllus? Terapeut selgitab – 10.11.20 Raamatud/Postimees
  6. Terapeut jagab häid soovitusi, kuidas saaks iga inimene õppida endale andestama – 02.11.20 Naistekas/Delfi
  7. Väldid tervisesporti? Sellel võib olla sinu ajule märgatav mõju ja see ei pruugi sulle meeldida – 06.10.20 Naistekas/Delfi
  8. NIPINURK: KUIDAS NAERMISE abil oma elu alatiseks paremaks muuta – 05.10.20 Buduaar/TV3
  9. Terapeut: veeda aega looduses. Loodus ei teeskle – 15.09.20 Raamatud/Postimees
  10. Terapeut annab nõu: hea nipp harjumuste muutmiseks – 02.09.20 Raamatud/Postimees
  11. RAAMATUSOOVITUS I Külluse ja armastuse sagedus: kuidas muuta oma elu tähendusrikkamaks? – 01.09.20 Hingele/GoodNews
  12. Terapeut Kreet Rosin-Pindmaa: mediteeri või palveta igapäevaselt – 22.08.20 Hingele/GoodNews
  13. NIPINURK: KUIDAS sõnade abil oma elu paremaks muuta? – 22.08.20 Buduaar
  14. Terapeut Kreet Rosin-Pindmaa: õpi ütlema ei – 17.08.20 Raamatud/Postimees
  15. LISATUD HARJUTUS I Mis asi on piirav uskumus? Terapeut Kreet Rosin-Pindmaa selgitab – 15.08.20 Hingele/GoodNews
  16. Terapeut Kreet Rosin-Pindmaa: sinu uskumused mõjutavad sinu reaalsust – 14.08.20 Raamatud/Postimees

KÜSI PAKKUMIST