Mis ka ei juhtuks

„Armastan sind, mis ka ei juhtuks …“

„Tõsi ka või?“ küsib Väike. Aga mis saab siis, kui ta muutub putukaks või krokodilliks või koguni karuks? Väike on pahur ja tal on palju küsimusi. Suur lohutab teda ja kinnitab, et armastus ei saa kunagi otsa, mis ka ei juhtuks.

Debi Gliori värsivormis ja võluvate piltidega „Mis ka ei juhtuks“ kuulub moodsa lastekirjanduse kullavaramusse. Südamliku loo on eesti keelde ümber pannud luuletaja Eda Ahi.

Raamat nagu suur kallistus – The Times

Debi Gliori

Autor

Periood

kajastust

Projekti ülevaade

Monika Kuzmina

Monika Kuzmina

Vastutaja

Suur lohutab teda ja kinnitab, et armastus ei saa kunagi otsa, mis ka ei juhtuks.

Autorist

Debi Gliori on lasteraamatute autor ja illustraator, kes sündis 1959. aastal Šotimaal. Lasteraamatuid on ta loonud alates 1976. aastast ja praeguseks on tema sulest ilmunud üle 80 teose. Tööd lasteraamatute autorina on Gliori kirjeldanud nii: “Ma armastan oma tööd. Ei suuda isegi jalutama minna või perega koos midagi ette võtta, ilma et mõtleksin välja lugusid ja asju, mida tahaksin joonistada. See ei tundugi nagu töö. Sügaval sisimas ei suuda ma siiani uskuda, et mulle selle eest makstakse, sest mul on raamatuid tehes lihtsalt nii pööraselt lõbus.”

“Mis ka ei juhtuks” on üks Debi Gliori tuntumaid teoseid. Raamat ilmus esmakordselt 1999. aastal ja sellest peale on raamatut välja antud kümnetes keeltes ja see püsib tänaseni paljude maade populaarsemate lasteraamatute seas.

Kajastused

KÜSI PAKKUMIST