Sa oled tegija

“SA OLED TEGIJA” on raamat inimestele, kes soovivad oma elu paremaks muuta, rohkem nautida, aga ei taha seda tehes ribadeks tõmmata.

Selles värskendavalt lõbusas enesearenguraamatus pakub menukite autor ja maailmarändurist edukustreener Jen Sincero lugejale 27 suutäiesuurust peatükki, mis on tulvil naljakaid inspireerivaid lugusid, elutarku nõuandeid, lihtsaid harjutusi mõne aeg-ajalt sekka poetatud vandesõnaga, mis aitavad teil:

teha kindlaks õõnestavad uskumused ja käitumised, mis seisavad teie ja teie soovide vahel;

luua elu, mida armastate täiega. Ja luua see KOHE;

teenida paremat palka. Sellist palka, mida te pole veel kunagi teeninud.

Olles raamatu läbi lugenud, saate aru, miks olete see, kes olete, kuidas armastada seda, mida te muuta ei saa, kuidas muuta seda, mida te ei armasta, ja kuidas kasutada Jõudu, et saada vingeks tegijaks.

Jen Sincero on mitme menuki autor ja edukusetreener, kes on aidanud loendamatutel inimestel muuta isiklikku ja tööelu oma uudiskirjade, seminaride, erasessioonide, avalike esinemiste, artiklite, toodete ja raamatute kaudu. Mõni aasta tagasi jättis Jen Sincero oma kodu Californias, et reisida maailmas ja julgustada nii paljusid inimesi kui võimalik elama ohjeldamatult ägedat elu.

Jen Sincero

Autor

Periood

kajastust

Projekti ülevaade

Monika Kuzmina

Monika Kuzmina

Vastutaja

Ärge kunagi vabandage sellepärast, kes te olete. Sellega veate kogu maailma alt.

Kuidas tülikaid inimesi kukele saata? 

Tülikate inimeste seltsis viibimine on piin – Kuidas ära tunda, et tegemist on tülika inimesega? Nende seltsis viibimine on piin. Pigem lepiksite tuhande kaameli kirpudega, kui oleksite nõus nendega kuskil väljas tassi kohvi jooma. Me räägime ju õppimisest, armastamisest ja arenemisest iseenda kõrgeimasse versiooni, mitte testimisest, kui palju piinu te suudate kannatada. On oluline õppida teid ümbritsevate mitte-nii-meeldivate inimeste käitumisest mitte välja tegema. Samuti on oluline mõista, kuidas neist eemale saada, kui nad on pidevalt endas kinni või vägivaldsed või süüdistavad või negatiivsed või kontrollivad või armukadedad või äärmiselt dramaatilised või manipuleerivad või ohverdavad või vinguvad või pessimistlikud või alatud loomade vastu. 

Esmalt tervita vaimu – Meil tuleb tihti kõrvale heita inimesi, keda armastame või kes vähemalt meeldivad meile oma heade omaduste poolest. Siit tulenevalt võib vana tuttav süütunne osutuda takistuseks õige liigutuse tegemisel. Seega jääge tugevaks. Võtke seda kui iseenda vastu kena olemist, mitte nende vastu alatu olemist. Pidage meeles, et teie olete tõusmas, et saada iseenda kõrgeimaks versiooniks, selle asemel et langeda nende tasemele – see võib anda teile jõudu nad oma jalge küljest lahti raputada. 

Katapulteeru – Veel üks oluline asi, mida umbrohu väljarookimisel meeles pidada, on mitte lasta sel umbrohul end tema draamasse tõmmata. Lõigake ühendus läbi nii kiiresti ja lihtsalt kui võimalik, vähese või lausa olematu diskussiooniga. Kui teie tunded on neile sellisel määral märkamatuks jäänud, et te nad oma elust peate välja heitma, siis on vägagi tõenäoline, et see tabab neid ootamatult. Jutuajamine sellest, miks te peate sellele lõpu tegema võib kesta kogu teie ülejäänud elu – kui lasete sel juhtuda. Muutuge korraga kättesaamatuks, ärge tehke neist välja, võõrutage nad endast ilma igasuguse selgituseta. Mida valjemini nad karjuvad, seda vähem on teil nende jaoks aega. 

Jää endale kindlaks – Kui jutuajamine on vältimatu, siis ärge unustage: olete juba otsustanud, et ta peab lahkuma, seega ärge laske end tagasi tõmmata, et seda otsust või tema probleeme arutada. Öelge lihtsalt, et see suhe teie jaoks enam ei toimi, et teile ei meeldi, kuidas te end selles tunnete, et te peate selle lõpetama, ja et see ei kuulu enam arutamisele. Tehke iseennast oma peamiseks argumendiks, ärge andke neile võimalust midagi nende enda kaitseks öelda. Ja armastage iseennast! Raevukalt, lojaalselt, häbenemata.

Kajastused

KÜSI PAKKUMIST