Vabadus on

See raamat on kirjutatud selleks, et anda teile elavat kogemust vabadusest.“

Need on raamatu „Vabadus on“ avasõnad – ja Brandon annab täpselt seda, mida lubab. See on raamat vabadusest – vabadusest kõige tõelisemas ja sügavamas mõttes, vabadusest kõikidel olemise tasanditel.

Brandon Baysi „Vabadus on” aitab meil muuta oma elu pingu­tuse­ta mõnusaks olemiseks, täis armu ja rõõmu. ­Juhendatavad sisevaatlused meditatsioonide ning süüvi­­vate mõtlustega ­võimaldavad kogeda ilmutusi, lõpmatus­­tunnet ja puhastumist.

See raamat on tulvil inspireerivaid lugusid, mis arendavad sügavamat mõistmist, ning lihtsaid õpetusi, kuidas oma ­­tarkust igapäevastes olukordades rakendada. „Vabadus on” pakub meile vahendid, mille abil elada oma elu tänulikkuses, armas­tuses ja vabaduses.

Brandon Bays mitte üksnes ei räägi vabadusest, vaid aitab seda ise kogeda. Pingutuseta juhib ta järgijat oma kindlal­ ja leebel viisil vaikusesse ja rõõmu igaühe sees. Ta õpetab, kuidas­ ­vabastada end emotsionaalsetest tõketest, kõrvaldada nega­tiivne­ enesehinnang ja minetada mineviku piirangud, et võiksime loomulikult avaneda omaenda vabalt lendavale olemusele.

Brandon Bays

Autor

Periood

kajastust

Projekti ülevaade

Monika Kuzmina

Monika Kuzmina

Vastutaja

Kohalolekut saab kogeda ainult siis, kui kogu teadvelolek on kinnistatud sellele hetkele.

Autorist

Rahvusvaheliselt tuntud koolitaja, bestselleri autor ja meele-keha tervendamise ekspert Brandon Bays avastas oma tõelise kutsumuse läbi teda tabanud ebaõnne.

1992. aastal diagnoositi Brandonil hiigelsuur kasvaja, millest sai alguse tema erakordne eneseotsingu, transformatsiooni ja tervenemise teekond. Sellel teekonnal avastas ta viisi, kuidas pääseda vahetult ligi piiramatule tervendamisjõule, mis on olemas meis kõigis.

Tuginedes oma senistele teadmistele meele-keha tervendamise vallas ning selliste teadlaste nagu Dr Deepak Chopra ja Dr Candance Pert õpetustele, hakkas Brandon eneselegi teadmata rajama transformeerivat tervendamismeetodit, millest sai hiljem rännakumeetod (The Journey®).

Brandoni sügav alistumine, lahtilaskmine kõigist oma eelnevatest teadmistest, ning tema valmisolek sukelduda tundmatusse võimaldas tal täielikult terveneda oma korvpallisuurusest kasvajast. Selleks kulus tal kõigest 6 ja pool nädalat, ilma ühegi operatsiooni ja ravimita.

Soovist oma elumuutvat tervenemislugu jagada, pani Brandon oma kogemuse kirja ja andis välja raamatu “Rännak”, millest sai rahvusvaheline bestseller. Raamatu edust ja ülemaailmsest huvist selle meetodi vastu kasvas välja seminaride sari ning neid viiakse läbi 48 riigis, kokku 5 kontinendil. Oma igapäevatöös inimestega kasutavad seda praktilist ja mõjusat meetodit väga paljud organisatsioonid, äriühingud, koolid, sotsiaalasutused ja valitsusasutused.

Kajastused

KÜSI PAKKUMIST