LUMMAVALT kaunis fotomeik: ekspert paljastab saladused

Fotolavastuse puhul on oluline fotojumestus, et ekspert näeks välja kaunis, korrektne ja veatu. Oleme palunud fotolavastuste partneriteks Eesti parimad jumestuskunstnikud, kes oskavad näha inimese ilu ja seda jumestuskunsti abil maagiliselt välja tuua. GoodNews Communication’i peajumestuskunstnik Kätlin Rohilaid-Aljaste annab nõu, mida silmas pidada enne fotomeiki tulekut.

Kätlin Rohilaid-Aljaste (Foto Aivo Kallas)

Positiivne energia teiste aitamisest

Kunstnik Kätlin Rohilaid-Aljaste on maailmavaatelt veendunud rahupooldaja ehk patsifist – ta soovib, et maailmas valitseks rahu ja headus. Ta maalib, loob ehteid ja on Women’s Clubi ja Ilukiirabi asutaja. Lisaks sellele peab ta oluliseks teha iga päev heategevusid. Tema algatusel loodi koroonaviiruse leviku ajal heategevuskampaania „Igale koolilapsele arvuti“, mille eesmärgiks oli arvutit vajavad lapsed ja nende vanemad kokku viia nendega, kellel seisab arvuti kasutult. Kuu aega hiljem oli endale leidnud uue tänuliku pere 1200 arvutit.

Selle eest sai Kätlin tunnustuse ka presidendilt ning tiitli „Eesti missiooniinimene 2020“.

Kätlin usub, et päev peakski koosnema väikestest heategudest. Sinu jaoks väike heategu võib olla teise inimese jaoks suur heategu. „Inimese naeratus ja tänutunne annab positiivse energia terveks päevaks,“ tunneb ta rõõmu teiste aitamisest.
Ta usub, et heateod ei pea olema suured kampaaniad. Iga päev näed ja aitad kedagi hea sõnaga. Hoolimine, märkamine ja aitamine – need on olulised.

Inimese naeratus ja tänutunne annab positiivse energia terveks päevaks.

Kätlin Rohilaid-Aljaste (Foto Aivo Kallas)

Kätlin usub küll, et naeratus ja teiste vastu hea olemine muudab ka välise ilu paremaks, on siiski veel nippe, kuidas valmistuda fotojumestuse tegemiseks:

  • Ole kindlasti pildistamise või filmimise päeval välja puhanud.
  • Ära käi pildistamise päeval näoprotseduuridel, ära pigista punne ega kitku karvu. Tee neid asju enne seda olulist päeva.
  • Jumestusse on parem tulla puhta nahaga ja meikimata. Sinu meigi maha võtmine võib panna näonaha punetama. Kui sa ei soovi jumestuseta kodust välja tulla, kasuta päikeseprille.
  • Usalda meigikunstnikku!
  • Kui sul on jumestuse osas erisoove, avalda need juba meigi aja broneerimisel. Näiteks kui soovid kindlaid silmajumestuse toone, teatraalseid ripsmeid, kristalle.
  • Esita kohe ka soovid meigistiili osas.
  • Kindlasti maini meigikunstnikule nahaprobleeme või allergiaid, siis teab ta nendega arvestada.
  • Arvesta, et meigikunstnik on oma ala professionaal ja kasutab reeglina profitooteid. Sinu jumestuskreemid võivad olla toimivad ja tavaolukorras head, kuid need ei pruugi tagada ideaalset fotomeiki.

Meie fotopäevade kangelased

Meedias sõna võttes on oluline, et sõnumit kannaks endas ka sinust tehtud professionaalsed ja tipptasemel fotod. Peame oluliseks näidata klienti selle kangelasena, kes ta on. Fotolavastusel läheneme igale eksperdile personaalselt, rõhutades just Sinu sõnumit, tugevusi ja missiooni.