Fotolavastused: võti, kuidas tugev sõnum siduda tipptasemel visuaaliga

Eksperdi taset annavad visuaalselt edasi kvaliteetsed fotod. GoodNews Communicationi fotolavastustel ei keskenduta ainult ilupiltidega, vaid sünnivad professionaalsed fotod eksperditaseme tõstmiseks. Eesmärk on näidata klienti kangelasena. Kuidas seda tehakse ja kuidas klient ise fotolavastuse päevaks valmistuma peaks?  

Liina Kumm ja Monika Kuzmina (Foto Karen Härms)

Sõnumit aitab edasi anda visuaal

Meediamaastik on Goodnews Communicationi kirg ja kodu – me ei anna edasi ainult enda klientide sõnumit, vaid toetame seda ka visuaaliga. Selleks, et niigi kõrge tempoga töötavatele meediakanalitele silma jääda ja professionaalseks partneriks olla, peavad sinu pildid olema kvaliteetsed ja tegutsemine kiire – on vaja anda välja tippkvaliteetseid sõnumeid nii sõnas kui pildis.

Selleks, et niigi kõrge tempoga töötavatele meediakanalitele silma jääda ja professionaalseks partneriks olla, peavad sinu pildid olema kvaliteetsed ja tegutsemine kiire.

Monika Kuzmina, dr Gintaras Papečkys, Liina Kumm ja Karen Härms (Foto Karen Härms)

Professionaalsete ja tipptasemel fotode loomisel läheneme igale eksperdile, spetsialistile ja kõneisikule personaalselt. Näiteks oleme koostöös ilu- ja kaalukliiniku Health Clinicuga läbi viinud erinevaid fotolavastusi, kus oleme lisaks professionaalsete ja ametlike fotolavastuste korraldamise näidanud ka arstide töö telgitaguseid. Fotodega tuleb anda edasi, kui keerukas ja vastutusrikas on kirurgi töö ning selleks tuleb tööd teha mõnikord ka otse operatsioonisaalis kirurgiliste protseduuride kõrvalt. Meie lugupidamine siinkohal kõikidele arstidele!

Jumestaja – fotograafi tähtsaim partner

Kui planeerimine, kuidas eksperti esitleda, stilistika ja lokatsioon on paigas, on fotolavastuse päeval esimene samm jumestus. Enne kaamera ette astumist tagame, et meie klient näeks välja kaunist, korrektne ja veatu. Selleks oleme palunud appi Eesti parimad jumestuskunstnikud, kes oskavad näha inimese ilu ja seda jumestuskunsti abil parimal viisil välja tuua.

Fotosessioon (Foto Karen Härms)

GoodNews Communicationi peajumestuskunstnik Kätlin Rohilaid-Aljaste on maailmavaatelt veendunud rahupooldaja ehk patsifist –  ta soovib, et maailmas valitseks rahu ja headus. See on ka põhjuseks, miks Kätlin peab oluliseks teha igapäevaselt heategevusi. Kätlin on saanud ka presidendilt tunnustuse „Eesti missiooniinimene 2020“.

Kätlin Rohilaid-Aljaste (Foto Aivo Kallas)

Kätlin usub, et naeratus ja teiste vastu hea olemine muudab ka välise ilu paremaks, kuid perfektse tulemuse saavutamiseks jagab ta veel nippe:

  • Ole kindlasti pildistamise või filmimise päeval välja puhanud.
  • Ära käi pildistamise päeval näoprotseduuridel, ära pigista punne ega kitku karvu. Tee neid asju enne seda olulist päeva.
  • Jumestusse on parem tulla puhta nahaga ja meikimata. Sinu meigi maha võtmine võib panna näonaha punetama. Kui sa ei soovi jumestuseta kodust välja tulla, kasuta päikeseprille.
  • Usalda meigikunstnikku!
  • Kui sul on jumestuse osas erisoove, avalda need juba meigi aja broneerimisel. Näiteks kui soovid kindlaid silmajumestuse toone, teatraalseid ripsmeid, kristalle.
  • Esita kohe ka soovid meigistiili osas.
  • Kindlasti maini meigikunstnikule nahaprobleeme või allergiaid, siis teab ta nendega arvestada.
  • Arvesta, et meigikunstnik on oma ala professionaal ja kasutab reeglina profitooteid. Sinu jumestuskreemid võivad olla toimivad ja tavaolukorras head, kuid need ei pruugi tagada ideaalset fotomeiki.

Karen Härms pildistab meie kangelasi tipptasemel

Fotograaf Karen Härms on meie kangelaste meediaagentuuri põhipartner Eesti parimate ekspertide ja heade klientide pildistamisel. Meie hinnangul on tegu ühe parima fotograafiga, kes oskab agentuuri kangelasi ja häid inimesi pildistada tipptasemel. Ja mitte ainult! Ta toob meie kangelastest välja parima.

Karen Härms (Foto Virko Veskoja)

Paljud meie kliendid peavad just Kareni tehtud fotosid oma elu parimateks. Tema kohta jäetud tagasisidest on selgelt aru saada, et Kareniga veedetud fotopäevad on lihtsalt nii ägedad, et fotolavastuspäevalt lahkuvad kõik mõnusate emotsioonidega.

Profifotograaf Karen on pildistanud maailmakuulsaid esinejaid ja mainekaid üritusi. Seigelnud Ecuadori džunglis ning vallutanud Kilimanjaro tipu – kõik need kogemused ja seiklused on talle õpetanud, et unistada tuleb suurelt.

Karen Härms (Foto Kersti Niglas)

Enda loomingu puhul teeb Kareni kõige õnnelikumaks teadmine, et tema tehtud pildid lähevad inimestele korda. Tuntud autor Esther Perel kasutas tema tehtud fotot enda profiilipildina ja raamatu „The State of Affairs“ tagakaanel, kus Karen on ka autorina ära märgitud. Samuti on tema fotosid kasutanud enda turundusmaterjalides ja profiilipiltidena sellised autorid, nagu Lisa Nichols ja Neale Donald Walsch. „See teeb südame nii soojaks, kui inimene kasutab minu tehtud pilti enda esindamiseks. Järelikult olen midagi õigesti teinud,“ rõõmustab fotograaf.

See teeb südame nii soojaks, kui inimene kasutab minu tehtud pilti enda esindamiseks. Järelikult olen midagi õigesti teinud.

Karen Härms (Foto Virko Veskoja)

GoodNews Communicationi personaalsed paketid

Fotolavastuspäevade läbiviimiseks pakume kolm paketti, mis tagab iga ettevõtte vajadused ja soovid:

Pakett HÕBE

Hõbe paketi puhul paneme paika fotopäeva sisu ja plaani. Kohapeale tuleb fotograaf, kes teeb pildid ning esitab need 2-3 nädala jooksul.

Pakett KULD

Teeme põhjaliku sisu ja kuvandi analüüsi, loome fotoplaani, valime välja lokatsiooni. Kohapeal on ilutiim, kes teeb fotojumestuse ning fotograaf, kes esitab fotod 2-3 nädala jooksul.

Pakett TEEMANT

Teeme põhjaliku sisu ja kuvandi analüüsi, loome fotoplaani. Saadame ettevalmistamiseks näidisfotod, valime eksklusiivse lokatsiooni. Kohapeal on ilutiim, meediatiim ja üllatused.

Näidis ajakava

Panime tiimiga kokku näidisajakava koos soovitustega, mis aitab sind fotolavastuspäevaks stressivabalt valmistuda:

Ajakava (Foto Karen Härms)
09:00
Start

Tule taksoga

On oluline, et saabuksid lavastusele puhanuna ja heas tujus. Võimalusel tule varem ja taksoga.

10:00
Saabumine

Sind oodatakse

Fotolavastuse juht või assistent ootab Sind uksel. Edasi liigute fototiimi koosolekule.

10:10
Grimm

Hetk rahunemiseks

Ilutiim teeb foto- või ilujumestuse, vajadusel soengu ja sätib valmis erinevad riiete komplektid.

10:45
Pildistamine

Sinu hetk

Juhendame Sind kogu pildistamise vältel mitmes lokatsioonis ja erinevates riiete komplektides.

12:00
Aplaus

Aitäh Sulle

Aitäh, et kinkisid endale fotolavastuse ja usaldasid meie tiimi seda päeva juhtima.

Sigrit Säga (Foto Karen Härms)

Sigrit Säga kogemus: tundsin end pildistamisel täieliku staarina

Üks meie kangelastest, veebikoolitusäri loomise ja kasvu mentor ja konsultant Sigrit Säga kirjutas pärast fotolavastust, et tundis end pildistamisel täieliku staarina. „Nii super korraldus Liina Kummi ja GoodNews Communicationi poolt. Hulk ilusaid pilte said tehtud,“ sõnas ta.

Meie fotopäevade kangelased

Meedias sõna võttes on oluline, et sõnumit kannaks endas ka sinust tehtud professionaalsed ja tipptasemel fotod. Peame oluliseks näidata klienti selle kangelasena, kes ta on. Fotolavastusel läheneme igale eksperdile personaalselt, rõhutades just Sinu sõnumit, tugevusi ja missiooni.