Aitäh Sulle, et loome koos paremat elu!

2024. aastal täitus heade uudiste portaalil ja kangelaste meediaagentuuril kümnes tegutsemisaasta! Tule meiega virtuaalsele fototuurile ja vaata, miks, mida ja kellega oleme head ja ägedat sel aastal korda saatnud!

Monika Kuzmina

elu olu ilu

25.01.24

Maarja Lember Star FMis

18.01.24

GoodFight podcasti salvestus

17.01.24

Vallo Arumäe võttepäev

17.01.24

Peep Vain Õhtuleht Puuduta mind salvestus

16.01.24

Health Clinic võttepäev

14.01.24

Aufguss koolitus Elamus Spa's

13.01.24

Elamus Spa Tallinna Lennujaamas

12.01.24

Rikardia võttepäev

11.01.24

Elamus Spa võttepäev

10.01.24

Mats Soomre võttepäev

10.01.24

Mihkel Nurm Star FMis

05.01.24

Mai-Liis Kivistik võttepäev

04.01.24

Monika Palmi võttepäev

2023 ↓
 
31.12.23

AITÄH: Oli täiega äge aasta!

Me oleme kogu meeskonnaga, peredega ja täiega tänulikud sulle selle ägeda aasta eest. Uuel aastal ootavad meid kõiki ees uued tuuled – nii põnev, eks! Aga praegu enne uut aastat soovime sulle meie perede poolt – HEAD VANA AASTA LÕPPU JA VEEL ÄGEDAMAT UUT AASTAT!

26.12.23

ME PUHKAME: Puhkepäev perega Elamus Spa's

Kui suvisel ajal on eestlaste üheks lemmiktegevuseks rannas ja mere ääres peesitada, siis talvisel ajal võtab enamus meist aja maha spaas. Nii otsustas ka meie tööpere liige Anneli Allikas-Parv koos pere ja õe pere suured jõulupidustused ja söömised lõpetada Mustamäel asuvas Elamus Spas, millel puudub ajapiirang.

Kogemuslugu ja fotod: GoodNews

21.12.23

Mis seal ikka - KÕIK SAUNA!

Sauna-aasta 2023 on osutunud edukaks, paljude kirglike saunaentusiastidega on saunakultuuri südamega edasi edendatud. Mustamäe Elamus SPA andis 21. detsembril saunapealinna tiitli trofee edasi Kalma saunale, mille eesruumis seda uudistada saab ning tunda üheskoos uhkust meie kodumaa saunakommete üle.

Video, meediatöö ja fotod: GoodNews

19.12.23

Mis oleks kui kingiks tänusõnu?

Filmisime täna Elamus Spa juhi Margit Kurni aastalõpu tänuvideot. Idee oli lihtne – ÖELDA LIHTSALT AITÄH! Kõigile, sest vaid koos suudame me siin ilmas teha tõeliselt suuri asju. Aitäh Margit sulle selle eest, et oled nii võimas, südamega aga samas sirge seljaga juht! Oled eeskujuks ja meie süda elab Elamus Spa edule nii väga kaasa!

Video, meediatöö ja fotod: GoodNews

19.12.23

Raadio 2 "R2 Pulss" intervjuu: Robin Juhkental ja Brigitta Liivak

Brigitta Liivak on IT haridusega ettevõtja, endine modell, jumestuskunstnik ja Mrs Worldwide esitiitli võitnud Eesti naine, ema ja abikaasa. Brigitta selgitas missinduse ja modellinduse tagamaid, rääkis tiitlivõistlusest ja naisettevõtjaks olemisest.

Meediatöö ja fotod: GoodNews

18.12.23

Käisime külas Kuku Hommikuraadios

Täna käisime Elamus SPA peasaunameistri Johanna Jakobsoniga külas Kuku Hommikuraadiol. Johanna käis septembris Saksamaal Eestit esindamas ühel maailma parimal spaa- ja saunakeskuseid ühendava organisatsiooni Aufgussi võistlustel. Johanna rääkis saates, et kõige tähtsam saunameistrina on see, et oskaksid luua meeleolu ja sa südamest ning hingest tahad, et inimesed naudiksid saunarituaale ja lõõgastuksid. Lisaks rääkis Joanna saates järgmisel aastal toimuvatest meistrivõistlustest!

Meediatöö ja fotod: GoodNews

16.12.23

Korraldasime tiimiga Tartus SPRINDI

Mis asi on SPRINT? Kindla ajavahemiku jooksul ühe probleemi sõnastamine, tegevusplaani loomine ja probleemi ära lahendamine. Meie SPRINT “1 päev meiega = 1 aasta turundusmaterjale” kestis 5 tundi. Meie klientide kõige suurem probleem on ajapuudus. Seega vajasime lahendust, millega klientidele rohkem aega kinkida. Saime suure sammu edasi. Kohal olid erinevate valdkondade juhid, abilised ja “kriitiline klient”.

Eesmärk: Kinkida 2024. aastal klientidele rohkem aega ja turundusmaterjale!

15.12.23

Täiega soovitame: Kui Tartumaale satud, astu läbi Pärna Talust

Vahel käime reedeti Tartumaal külas Pärna Talu pererahval. Igal reedel müüb pererahvas koduõues peremehe ja perenaise küpsetatud sinki ja leiba. Perepoeg Maario aga pakub erinevaid gurmeeroogasid, talvisel ajal saab sõita hoovis vahel saaniga ja muuseas, see on üks koht, kus lapsed on lihtsalt õnnelikud. Vahel on autode järjekord nii pikk ja inimesi sadu. Kas oled Pärna Talus käinud?

Fotod: GoodNews

12.12.23

Käib töö ja vile koos! Tööpere Elamus Spa's

Täna veetis meie tööpere liige Joanna Koovit perega päeva agentuuri ägeda kliendi juures Elamus Spa’s. Sellised visiidid kuuluvad meil “töökohustuste” hulka ja teisalt vahel meile lihtsalt meeldib võtta tööpäevad vabaks, nautida elu ja hetki.

Video-, meedia- ja sotsiaalmeediatöö: GoodNews

07.12.23

Buduaari jõulupidu! Lavale astusid Helen Haava ja Mai-Liis Kivistik

7. detsembri õhtul täismajale toimunud Buduaari jõulupidu, kus meie kaks ägedat naist ja kõneisikut lavale astusid. Biodünaamilise hingamise ja trauma vabaduse (BBTRS) praktik ja Rikardia tegevjuht Helen Haava rääkis julgusest abi küsida, kui oled keerulises olukorras. Loodusterapeut, joogaõpetaja ja Maiwistiku looja Mai-Liis Kivistik aga näitas kõigile, millised näojooga harjutused peaks kuuluma kõigi igapäevarutiini!

Maiwistiku ja Rikardia meediatöö: GoodNews

07.12.23

Käisime katuseid mööda ... aga turvaliselt

7. detsembri keskpäeval käisime katusel. Skyproffi tegevjuht ja kõrgtööde ekspert Mihkel Nurm rääkis Tallinna uudistele kõrgtööde ohutusest ja lumekoristusest. Tallinna Uudised on eetris igal argiõhtul kell 18:15 TV3-s. Oled hädas lume koristamisega, kodusele katusele minna ohtlik või ei tea täpselt, millised on ohutusnõuded? Pane teler käima! Ja kui maha magasid, siis vaata intervjuud Pealinn.ee.

Skyproffi meediatöö: GoodNews

06.12.23

Tallinna Vanglasse enesearenguraamatute viimine

6. detsembri varahommikul viisime Tiit Trofimoviga Tallinna Vanglasse enesearenguraamatuid. Kokku saime kolm kasti raamatuid. Aitäh kõigile, kes reageerisid ja raamatuid heategevuslikus korras jagasid. Tiit Trofimov, SA OLED ÄGE! Aitäh, et tagasi läksid ja aitäh, et sa üldse viitsisid siia ilma sündida ja seda elupulli taluda. Usume, et su enda raskused ongi sind teinud nii vägevaks inimeseks, kes sa täna oled. Kahju sinu kannatustest aga suur rõõm nende inimeste üle, kelle eluteele sa lootust kingid!

Heategevuslik meediatöö ja kaaskorraldus: GoodNews

05.12.23

GoodFight Podcasti salvestus, külas Gert Goršanov

Meie agentuuri juhil on üks eriline kirg, talle meeldib võitlussport. Ja seda juba pea 10 aastat. Väga paljude poksijate elu esimesed intervjuud on just tema tehtud ja austusest sportlaste vastu sai loodud ka võitlusspordiportaal GoodFight. Hiljuti käivitasime ka GoodFight Podcasti.

Kuula, vaata ja loe: GoodFight.ee

05.12.23

Raadio 2 "R2 Pulss" intervjuu salvestus

5. detsembril käisime coach’i ja koolitaja Maria Baydariga külas Robin Juhkentalil, kes juhib saadet “R2 Pulss”. Maria rääkis unistamisest ja sellest, miks ja kuidas seada eesmärke. Robin tegi ka kaasa! Millest unistab Robin? Seda kuula juba saatest

Meediatöö: GoodNews

25.11.23

Rõõmufestival

25. novembril 2023 toimus Teras Beach siserannahallis enesearengu teejuhi Tiit Trofimovi korraldatud Rõõmufestival.

Meediatöö: GoodNews

25.11.23

Eesti Muay Thai Liiga II etapp

25. novembril toimus Kevin Renno juhtimisel Arigato spordiklubis Eesti Muay Thai Liiga teine etapp.

Kohal: GoodFight Podcast

25.11.23

Brigitta Liivak Kadri konverentsil

Mrs Worldwide Estonia ja ettevõtja Brigitta Liivak esines 25. novembril naiskogu Kadri juubelikonverentsil.

Meediatöö ja fotod: GoodNews

21.11.23

360 Dental kliiniku avamine

21. novembril tähistati Viru Keskuse Ilusfääris uue hambakliiniku 360 Dental avamist.

Meediatöö ja fotod: GoodNews

23.11.23

Pealinna Uudiste võttepäev

23. novembril 2023 uurisime koostöös Tallinna uudistega, milline näeb välja tipp-kirurgi tööpäev, kuidas keerulised majanduslikud ajad üle elada ja kuidas teadlikumat ja tervislikumat elu elada.

Võttepäeva organiseerimine: GoodNews

13.11.23

Aktsioon "Südamekirjad"

Elina Naan ja Peaasi.ee panid hingedekuul seljad kokku, et meelde tuletada iseenda “koorma” kergendamist. Üleskutse süda “Südamekirjad” asus nädala jooksul Tallinnas, Viru Keskuses.

Heategevuslik meediatöö: GoodNews

18.11.23 ja 22.11.23

Merit Raju raamatuesitlus

Kirjanik ja elustiilidisainer Merit Raju esitles 18. novembril Tallinna Botaanikaaias ja 22. novembril Solarise Apollos oma uut raamatut „Püha armastus“.

Meediatöö, fotod, video: GoodNews

08.11.23

Õhtulehe "Puuduta mind" saate salvestus

Novembrikuu alguses salvestasime Õhtulehe “Puuduta mind” saadet Tiit Trofimoviga, kes käis sel sügisel Tallinna Vanglas vangidele raamatut “Lõpp on algus” ja sealseid praktikaid tutvustamas.

Partneri rollis: GoodNews
Vaata saadet Õhtulehest!

09.11.23

Star FM helirännakus

Mis oleks, kui katsetaks helirännakut? Korraldasime ägeda Star FM meeskonnale koostöös Denis Vinogradovi ja Lilia Märtmaaga helirännaku.

Sündmuse organiseeris: GoodNews
Kuula, mida saatejuhid asjast arvavad!

25.10.23

Tiit Trofimovi Tallinna Vangla visiit

25. oktoobri hommikul kell 08:15 kohtusime Tallinna Vangla ees raamatu „Lõpp on algus“ autori Tiit Trofimoviga, kes läks vangidele esitlema oma raamatut ja jagama ning juhendama praktikaid. Tasuta, heategevuslikus korras.

Heategevuslik meediatöö: GoodNews

19.10.23

Dr Siim Simmo Star FM Hommikusaates

Dr Siim Simmo käis 19. oktoobril Star FM Hommikusaates rääkimas rinnavähist, selle varajasest avastamisest ja sellest, et rinnavähi tänapäeva ravivõimalused on üsna head!

18.10.23

Dr Maie Matšenase fotolavastus

18. oktoobril korraldasime fotolavastuspäeva dr Maie Matšenase ja uue hambakliiniku meediatöö jaoks.

31.08.23

Elamus Spa saunamuinasjutu salvestamine

31. augustil salvestasime Elamus Spa’le agentuuri juhi poolt loodud luulelist saunamuinasjuttu Artjom Savitsiki stuudios.

Luuleline saunamuinasjutt: GoodNews

30.08.23

Töölõuna Janika Koch-Mäega

Vahel me käime lihtsalt koos lõunatamas, ajad on nii kiired, et rahuaega lihtsalt olemiseks ja mõnusaks tööjutuks tuleb teadlikult tekitada.

Meediatöö: GoodNews

08.08.23

Meie spordivaldkonna kõige esimene klient!

Meie spordivaldkonna klient NR 1 – Priit Kõrve. Agentuuri esimese spordivaldkonna meediatöö tellis Eesti Wushu Kungfu Föderatsiooni aupresident Eestis toimunud Euroopa Meistrivõistlusele. Täna osutame meediateenust Priit Kõrvele kiropraktiku ja manuaalterapeudina. Ja ise ka käime kaela- ja seljavaludega abi saamas just tema juures.

Meediatöö: GoodNews

31.07.23

Meie käime ilusalongis Bombshell

Kus sina iluteenuseid tarbid? Meie käime ilusalongis Bombshell. Miks? Esialgu tutvusime salongi omanikuga ajal, kui algas Ukraina sõda. Ta otsustas Ukraina naisi aidata. Nii me temaga ühendust võtsime – tema aitas ukrainlasi, meie otsustasime aidata teda. Meediatööga. Ja nii me sinna salongi käima jäimegi …

Heategevuslik meediatöö koostöö alguses: GoodNews

31.07.23

Johann Urbiga intervjuusid andmas

31. juulil käisime Johann Urbiga Eesti Meedia majas, et anda intervjuu Kanal 2 Reporterile ja Raadio Elmarile. Ja peale tööd kulub alati ära üks mõnus hommikusöök Reval Cafe’s.

Intervjuud korraldas: GoodNews

28.07.23

Tulevikulootuse saatmine võistlustele Tallinna Lennujaamas

28. juulil saatsime Tallinna Lennujaamas võistlustele noore vabamaadleja German Gildemanni. Germanni olid saatmas ka tema perekond.

Ülevaade: GoodFight

19.07.23

Kohtumine Elamus Spa elamuste juhi Margit Kurniga

19. juuli lõuna ajal kohtusime Elamus Spa elamuse juhi Margit Kurniga. No on alles naine! See, kuidas ta juhib ja usub elamuste olulisusse, on imetlusväärne. Muuseas, “Hilot” massaaži katsetasime ka ära.

Meediatöö: GoodNews

19.07.23

Hobusega raadios!

Kas sind oled käinud hobusega raadios? Kas tead kedagi, kes seda teinud on? Meie teame! Käisime 19. juulikuu hommikul coach’i ja hobulausuja Ida Adele Raneli Ruuli ja tema hobuse Fidalgoga külas Star FM Hommikusaate juhtidel.

Meediatöö: GoodNews

17.07.23

Kohtumine Võiste Suvefestivali korraldajatega

17. juuli hommikul käisime Karl Loonurme ja Robin Roosmaaga Star FM Hommikusaates rääkimas Võiste Suvefestivalist ja peale seda võtsime aja maha kohvikus RØST.

Meediatöö, sotsiaalmeedia: GoodNews