Sa oled äge

VIP koolitus

Neeme Raud, Jüri Muttika, Anu Saagim, Erlend Štaub

VIP kliendi meediakoolitus

Kuidas saada arvamusliidriks ja kõneisikuks, keda toimetused oma saatesse kutsuks? Millised on eksperdi peamised tugevused, mida arendada? Kuidas end kaamera ees hästi tunda ja vastata ajakirjanike kõikvõimalikele küsimustele? Sellest ja paljust muust räägivad kangelaste meediaagentuuri GoodNews Communication VIP-koolitusel ajakirjanikud Neeme Raud, Jüri Muttika, Anu Saagim ja fotograaf Erlend Štaub.

Neeme Raud ja Monika Kuzmina (Foto Erlend Štaub)

Sinu edu heaks

Vaata eelmise meediakoolituse galeriid!

Koolitus

VIP  Koolitus

Health Clinicu fotolavastus (Foto Virko Veskoja)
Jüri Muttika (Foto Erlend Štaub)

Sul on võimalus osaleda GoodNews Communication VIP kliendi meediakoolitusel, kui oled agentuuriga koostööd teinud vähemalt 6 kuud, oled sõlminud 6 kuulise lepingu, plaanid meedias sõna võtta ja pakkuda seeläbi ühiskonnale omas valdkonnas väärtust pikema perioodi jooksul.

Keda meedia armastab ja kutsub Eesti vaadatuimatesse saadetesse? Mida teha, et satuksin kutsutavate hulka? Mis põhjusel meedia mind ründab ja milliseid meetodeid kasutades ta seda teeb? Kuidas jääda ellu, kui ajakirjanik ründab? Kuidas end kaamera ees hästi tunda ja vastata ajakirjanike kõikvõimalikele küsimustele? Millised on parimad persoonifotod avaldamiseks ja kuidas neid teha?

Sellest ja paljust muust räägivad kangelaste meediaagentuuri GoodNews Communication VIP-koolitusel ajakirjanikud Neeme Raud, Jüri Muttika, Anu Saagim ja fotograaf Erlend Štaub. Erlend muidugi räägib vähem aga teeb Sinust palju pilte!

Anu Saagim ja Monika Kuzmina (Foto Erlend Štaub)

Sina

Esinemine

Lood

Jüri Muttika ja Karmo Kivi (Foto Erlend Štaub)
Neeme Raud ja Monika Kuzmina (Foto Erlend Štaub)
oma edu

INVESTEERINGUST JA ÕPIVÄLJUNDIST

Koolituse eesmärk on anda kontsentreeritult parimaid teadmisi, praktikaid ja juhtnööre suhtluses meediaga. Ajakirjanikud õpivad aastaid kuidas Sinuga rääkida, toimida ja suhelda, Sul on nüüd võimalus kuulda nende tähelepanekuid ja juhtnööre, esitada küsimusi ja “intervjueerida” neid. See on vaid üks päev Sinu kallist eluajast, kuid see on täis teadmisi ja tarkust meedia proffidelt ning võib Sind aidata ja teenida pikalt, sest nagu me kõik teame, mitte ükski teadmine ei ole mitte kunagi liiast. See päev pakub Sulle lisaks teadmistele ka uusi tutvusi, sõpru ning ka võimalikke koostööpartnereid, kogemustest rääkimata. Tule osa saama!

Peale koolituse läbimist

  • Oled teadlik meedias toimuvast nii maailma kui ka Eesti tasandil
  • Oskad eristada tõsist ja meelelahutuslikku meediat
  • Tunned meedia mängureegleid
  • Saad aru, keda ja miks kutsutakse Eesti parimatesse saadetesse
  • Tead, mida ajakirjanikud spetsialistidelt ja ekspertidelt ootavad
  • Mõistad, miks ja kui tähtis on “LUGU”
  • Omad ülevaadet, kuidas tekivad meediaskandaalid
  • Omandad esmased oskused ja oskad reageerida meediarünnakutele
  • Oled läbinud professionaalse kriisiolukorra koolituse telekaameraga
  • Tunned ennast kaamera ees “kodusemalt”
  • Tead, millised on sinu kui kõneisiku tugevused ja nõrkused, mida edasi arendada
  • Mõistad, kuidas teadlikult kujundada enda mainet meedias
  • Saad uusi tutvusi, kellega vajadusel ja võimalusel koostöövõimalusi arutada

Tagasisided

Sinu päev

Eksperdid Sinu heaks

VIP Koolitus

28.septembril 2024 toimub pealinna hotellis Hilton Tallinn Park, (F. R. Kreutzwaldi 23, 10147 Tallinn) ainulaadne VIP meediakoolitus GoodNews Communicationsi klientidele. Koolitus sündis klientide soovidest ja vajadustest õppida tundma süvitsi meedia mängureegleid, et tulla võitjana välja keerulistest olukordadest ning kujundada enda mainet teadlikult, jäädes samal ajal spetsialistina kindlaks oma seisukohtadele.

Esinevad ja oma kogemusi jagavad kõrgelt hinnatud ajakirjanik Neeme Raud ja seltskonnastaar ja ajakirjanik Anu Saagim. Praktilise kriisiolukorra koolituse telekaameraga viib läbi ajakirjanik ja reporter Jüri Muttika. Fotonõu jagab ja professionaalsed pildid teeb maailmatasemel seltskonnafotograaf Erlend Štaub.

Jüri Muttika (Foto Erlend Štaub)

Päevakava

Täpsem info avaldatakse varsti!

Lektorid

VIP Koolituse lektorid

Neeme Raud
Neeme Raud

Ajakirjanik

Ajakirjanik Neeme Raud omab ajakirjanikukogemust nii USA-s, Venemaal kui ka Eestis ning tunneb meediamaastikku läbi ja lõhki.

Jüri Muttika
Jüri Muttika

Ajakirjanik

Reporter Jüri Muttika on tuntud enda teravate küsimuste poolest ning viib läbi väga praktilise koolitusosa, kuidas ka kõige keerulisemas olukorras kaamerate ja mikrofonide ees säilitada rahu ja professionaalsus.

Anu Saagim
Anu Saagim

Ajakirjanik

Särav Anu Saagim tegutseb nii meelelahutustabloidide kaantel kui ka telgitagustes. Ta teab täpselt, kuidas särada ning kuidas ka suuremad apsakad enda kasuks pöörata.

Pildid Erlend Štaub

Liina Kumm, Erlend Štaub ja Monika Kuzmina
Jüri Muttika ja Karmo Kivi (Foto Erlend Štaub)

Suurte kogemustega ja kõrgelt hinnatud Eesti tippfotograaf Erlend Štaub on ainus kodumaa fotograaf, kes juba aastaid Cannes’is kuulsaid filmistaare pildistamas käib. Sel koolitusel on sul ainulaadne võimalus saada Erlendilt juhiseid, kuidas jääda pildile maailmastaarina.

Dr Rein Adamson (Foto Erlend Štaub)
Joel Juht (Foto Erlend Štaub)
Karmo Kivi ja Kai Oja (Foto Erlend Štaub)

Registreeri

Ole sina ise

Liitu

Uudiskirjaga liitumine

#ära palun mune