Taylor Swifti tegevusraamat fännidele

Näita ja täienda oma teadmisi Taylor Swiftist!

See raamat viib muinasjutulisele teekonnale maailma kõige mõjuvõimsama superstaari universumisse. Reisi läbi Taylori karjääri ja eraelu, alustades tema 2006. aasta omanimelisest kantrialbumist ja lõpetades 2024. aasta ülipopulaarse albumiga „The Tortured Poets Department“. Siit leiad mõistatusi, ristsõnu, sõnasegadikke, värvimis- ja joonistamislehti ning võimalusi panna kirja omaenda mõtted Taylori legendaarsest muusikast. Raamatus seisab ka ülevaade Taylori eduloost, kus saad selgeks kõik, mida ühel swiftie’l vaja teada.

Taylor Swifti tegevusraamat fännidele

Hadleigh Hannah

Autor

Periood

kajastust

GALERII

Fotod: GoodNews, Evelin Kruus

Projekti ülevaade

Monika Kuzmina

Monika Kuzmina

Meediajuht

Grete Kägo

Grete Kägo

Toimetaja

Kristi Zirk

Kristi Zirk

Veebiarendaja

Liina Kumm

Liina Kumm

Projektijuht

Joanna Koovit

Joanna Koovit

Juhiabi

Evelin Kruus

Evelin Kruus

Fotograaf

Südamlikud üllatused ja ootamatud heateod on Taylori leivanumber. Ta on aidanud rahalistes raskustes fänne, toetanud teisi artiste, külastanud haiglas patsiente ja olnud muulgi viisil abivalmis.

Katkend raamatust

Kas oled tõeline Swiftie?

Swiftied, rõõmustagem! 2024. aastal ilmunud Taylor Swifti elu ja karjääri käsitlev tegevusraamat paneb proovile ka kõige suuremad fännid. “Taylor Swifti tegevusraamat fännidele” on täis huvitavaid fakte ja küsimusi maailma ühe edukaima pop-printsessi kohta.

Raamatus leidub sadu põnevaid ja mõtlemapanevaid küsimusi, mis panevad proovile nii uute kui juba kogenud Swiftiede teadmised. Kas tead, millise laulu kirjutas Taylor vaid 20 minutiga? Või milline tuntud laulja oli meelelahutusmaailmas Swifti esimene sõber? Raamatus leidub kõike, alates Swifti varajastest muusikalistest saavutustest kuni tema viimaste albumiteni välja. Muuhulgas leiab raamatust eraldi peatükid tema kuulsamate laulude, kontsertide ja karjääri tipphetkede kohta.

Tegevusraamat on ideaalne kaaslane igale Taylor Swifti fännile, kes otsib meelelahutuslikku viisi oma teadmiste testimiseks või andeka muusiku kohta uute ja põnevate faktide õppimiseks.

Loe ise või kingi sõbrale, “Taylor Swifti tegevusraamat fännidele” on vajalik täiendus igale raamatusõbrale ja popkultuurihuvilisele!

Kajastused

KÜSI PAKKUMIST