Tuuletooja

On juunikuu ja selle aasta suvevaheaeg tuleb teistsugune kui kõik eelmised…

Maal, kus Tobias elab, on õudne sõda lõpuks läbi saanud ja kuniks täiskasvanud linna tööle jäävad, saadetakse lapsed maale. Tobias loodab, et saab minna tallu, kus on võid ja piima ja toredad inimesed, aga satub hoopis kaugele meresuhu, kurja ja kidakeelse kaluri Lothe juurde. Ühel päeval avastab Tobias Lothe majast suletud ukse tagant müstilised pildid. Tobiases tärkab uudishimu ja peagi hakkab ta vana müsteeriumit lahti harutama.

Kes oli see laps, kes kunagi selles majas elas? Mis juhtus kaljudel seisvas majakas, mis oli tulekahjus kannatada saanud? Ja kes see Tuuletooja siis on?

Uus raamat on Maja Lunde ja Lisa Aisato jätk menuteostele „Lumeõde“ ja „Päikesevalvaja“. See on lugu, mis sobib nii lastele kui ka täiskasvanutele ning kingib sulle aastaringse suve soolase mere, kajakakisa, metsmaasikate ja igavese sõprusega.

Maja Lunde

Autor

Periood

kajastust

GALERII

Fotod: GoodNews, Evelin Kruus

Projekti ülevaade

Monika Kuzmina

Monika Kuzmina

Meediajuht

Grete Kägo

Grete Kägo

Toimetaja

Kristi Zirk

Kristi Zirk

Veebiarendaja

Liina Kumm

Liina Kumm

Projektijuht

Joanna Koovit

Joanna Koovit

Juhiabi

Evelin Kruus

Evelin Kruus

Fotograaf

“Tuuletooja” on südamlik jutustus, mis viib lugejad maagilisele suvisele rännakule, kus põimuvad müsteeriumid, sõprus ja looduse maagia. Raamat räägib sügavatest tunnetest ja inimsuhetest, ühendades endas igavese sõpruse ja looduse väe.

Kokkuvõte raamatust

Lugu sõprusest ja müstilistest avastustest: Maja Lunde toob lugejani maagilise seikluse raamatus “Tuuletooja”

Maja Lunde ja Lisa Aisato uus raamat “Tuuletooja” viib meid põnevale ja mõtlemapanevale teekonnale läbi suviste saladuste, ajaloo ja igavese sõpruse. Pärast sõja lõppu saadetakse noor poiss Tobias suveks maale, ent tema ootused rõõmsast taluelust põrkuvad tegelikkusega, kui ta satub elama vaikse ja tõreda kaluri Lothe juurde.

Lothe majas peitub aga midagi salapärast – Tobias avastab lukustatud ukse tagant müstilised pildid, mis tekitavad temas suurt uudishimu. Tobias asub uurima vana maja saladusi ja lahendama müsteeriumit, mis puudutab last, kes kunagi selles majas elas, ning kaljudel seisvat majakat, mis tulekahjus kannatada sai. Kuid kes või mis on Tuuletooja? See küsimus võtab Tobiase kaasa seiklustele, mis on täis saladusi ja ootamatuid avastusi.

“Tuuletooja” on südamlik jutustus, mis viib lugejad maagilisele suvisele rännakule. Raamatus põimuvad müsteeriumid, sõprus ja looduse maagia, pakkudes lugejale kaasahaaravat lugemiselamust. Nagu autorite varasemad teosed “Lumeõde” ja “Päikesevalvaja”, räägib ka see raamat sügavatest tunnetest ja inimsuhetest, ühendades endas igavese sõpruse ja looduse väe.

Kajastused

KÜSI PAKKUMIST