Oluline on leida töö, mida armastad – siis teed seda südamest ja hingega

2024

Anneli sõnab, et teda on toonud tema ameti juurde huvi kirjutamise vastu, mis tal juba väikesest saadik olnud on. Ta leiab, et oluline on leida töö, mida armastad selle pärast, et siis teed seda südamest ja hingega. „Oma tööd vastumeelselt tehes, põled heleda leegiga läbi,“ arvab ta.

Oma ameti juures peab Anneli kõige vastutusrikkamaks inimeste lugude edasi andmist selliselt, et sealt kajaks välja ka inimeste endi väärtused, nende lugu, mõtted ja sõnum. „Põnevust pakub ka töö ise – iga päev on eelmisest erinev.“

Klientidele soovib Anneli pakkuda kiirust, ehk seda, et klient hoiab oma aega kokku. Samuti ka kvaliteetsust.

Hea tiim muudab töö tegemise sujuvamaks

Töö tegemise juures peab ta tiimi väga oluliseks – hea tiim muudab töö tegemise sujuvamaks. Tiimist teeb hea tiimi ausus, teineteise abistamine, toetamine ja hea sõna jagamine. Juhist teeb Anneli arvates hea juhi ausus, konkreetsus, vastutulelikkus ja oskus kuulata. Ettevõttest eduka ettevõtte aga hea meeskond, meeskonna ühised väärtused ja siht.

Kangelased loovad ühiskonnale väärtust

Küsimusele, miks on kangelaste loomine ühiskonnas üldiselt oluline, vastab Anneli, et meedia mängib inimeste eludes suurt rolli – meedia võib nii hävitada kui ka positiivselt mõjuda ja kõrvust tõsta. „Kangelased loovad ühiskonnale väärtust ning kajastavad seda läbi meedia,“ arvab ta ja lisab, et inimesest teeb kangelase soov teisi heast südamest abistada, luua ühiskonnas väärtust ja seda jagada.

Häid uudiseid vajab maailm Anneli meelest sellepärast, et luua positiivset maailmapilti ja õnnetunnet ning vähendada stressi.

Kui sul on midagi öelda, siis ütle

Oma kõige olulisemaks väärtuseks peab Anneli ausust. „Kui sul on midagi öelda, siis ütle. Ütlemata jäänud sõnad tulevad nagunii mingil hetkel pinnale ja kui neid kaua tagasi hoida, siis seda inetumalt need üles tulevad.“

Kõige ideaalsemaks tööpäevaks peab Anneli päeva, kus saab tegutseda omas tempos.

Aktsepteeri teisi sellisena nagu nad on

Maailma muudaks paremaks paigaks Anneli arvates see, kui oskaksime teineteist rohkem mõista ja hinnata. „Me kõik oleme erinevad inimesed. Aktsepteeri teisi sellisena nagu nad on. Oska märgata ja kuulata ning vajadusel mine appi.“

Elu parimaks uudiseks peab Anneli rasedustestidel olevaid triipe.

Kõige ilusam sõna, mida Anneli armastab ja kasutab on „aitäh.“ Ta leiab, et tänamine on viisakas ja ilus tegu ning näitab, et hindad teist inimest tema panuse/teo poolest.

Lemmik tsitaat

„Tee seda, mida sa armastad ja armasta seda, mida sa teed.“

Lemmik raamat

Anneli lausub, et noorena meeldisid talle kõik Astrid Lindgreni raamatud, hetkel lemmikut ei ole.

Kõige õnnelikum päev

Kõige õnnelikum päev on olnud Anneli jaoks tema pulmapäev ja see päev, kui ta emaks sai.