Evelin Kruus (Foto GoodNews, Triinu Gaver)

Karjäär meie juures

Kangelaste austamiseks loodud hea sõna agentuuris GoodNews Communicationis töö alustamine on nagu tundmatus kohas vette hüppamine. Oled hea tekstilooja, fotograaf, videokunstnik, turundaja, sotsiaalmeedia spetsialist või hoopis suurepärane assistent ja asjade ära korraldaja?

Sel juhul oled oodatud meile praktikale, tööle kandideerima või ehk sobid hoopis partneriks. Kogenud kolleegide näol saad meil küll päästerõnga, aga ujuma pead ise õppima. Keegi meist ei tea, mida toob endaga kaasa homne päev, sest meie peamine partner on ajakirjanik, toimetused ja meediaväljaanded, kus elu ongi iga päev ettearvamatu. Seega, kui pead ennast omas valdkonnas kvaliteetseks ja kiireks tegutsejaks, võta meiega ühendust.

Miks töötada GoodNews Communicationis?

Karjäär meie juures on midagi enamat kui lihtsalt töö. Sa oled osa parema maailma loomisest, heade eesmärkidega inimeste, organisatsioonide ja ettevõtete edutee loomeprotsessist. Olgu selleks siis ägedate ideede genereerimine, ajakirjanduslike ja maailma paremaks muutvate tekstide loomine, erinevate valdkondade liidrite alatiseks ajalukku jäädvustamine pildis ja videos või hoopis väärtuspakkumine sotsiaalmeedias. Meie tööpõhimõte on: “Iga tegu olgu kunstiteos nii sisult kui ka vormilt!” Meie juures saad julgelt anda endast parima – saad oma julgeid mõtteid ellu viia ning sind toetab meeskond, kellega koos on hea suuri asju ette võtta ja ära teha. Vahel juhime me suuri meediakampaaniaid ja teisel hetkel oleme oma klientide assistendid ja parimad sõbrad.

Mitmekülgsed tööülesanded tagavad, et meie juures saab oma tõelist potentsiaali rakendada parema maailma ehitamiseks ning ennast arendada. Oleme kümne aastaga pidevalt kasvanud ja peame oluliseks iga inimese arengut ja südameasjaks peame sellise kollektiivi loomist, kus tugev üksmeel, pädevad töökaaslased ja vastutustundlik keskkond innustaksid meid ületama nii meie enda kui ka klientide ootusi.

Peaasi.ee poolt esmakordselt välja antud vaimset tervist väärtustava organisatsiooni märgise pälvisid 2023. aastal 126 tööandjat, kuldmärgise sai ka GoodNews Communication. See on tunnustus, mis näitab, et selle pälvinud organisatsioon hindab oma töötajate vaimset heaolu ning teeb teadlikke samme selleks, et inimeste tervis oleks tööl hoitud. Lisaks kinnitab, et märgise saanud organisatsiooni töötajad oskavad väärtustada enda ja teiste vaimset tervist. Enne töölepingu sõlmimist või koostöö alustamist räägime sinuga põhjalikult läbi meie VAIMSES LEPINGUS seisvad põhimõtted, et nii sinul kui meie praegusel meeskonnal oleks ühine arusaam heast töökeskkonnast.

Meie väärtused

Sa ei ole üksi

Sa ei ole kunagi üksi! Me töötame küll valdavalt virtuaalselt, sest peame ennast maailma kodanikeks ja soovime olla asukohavabad, kuid hoiame ja toetame üksteist erinevates töögruppides. Oleme üksteise jaoks olemas. Nii heas kui halvas. Samast põhimõttest lähtume kliente teenindades.

Koos on kergem

Tõde on see, et üksi ei jõua meist keegi nii kaugele, kui jõuame koos. Me usume, et koos on kergem! Koos tähendab meie jaoks ka seda, et sinu ja teiste meeskonna liikmete töö on kõik osa suurest tervikust. Me sõltume üksteisest ja meie klientide edutee sõltub meie kõigi koostööst.

Meie kangelased

Iga ühiskond vajab kangelasi! Me armastame neid ja meil on au olla paljude kangelaste teekaaslasteks. Oleme teenindanud kümne aasta jooksul enam kui 500 klienti, kelle hulgas on Eesti parimaid arste, kliinilisi toitumisterapeute, konsultante, koolitajaid, coach‘e ja treenereid – maailmameistrist tippsportlasteni välja.

Tööl võib meie elus olla erinev roll ja tähendus, mis võib elu jooksul muutuda. Mis on sinu tänase töö mõte ja selle tähtsus sinu jaoks?

MEESKOND

MEIE MISSIOON

Meie missiooniks on mõjutada ja luua paremat maailma läbi heade uudiste ja aidata meie klientidel negatiivsusele keskenduvas maailmas oma heade sõnumitega esile tõusta. Saada omas valdkonnas uue ajastu tõeliseks liidriks. Leiame igale kliendile parima viisi oma unikaalse loo rääkimiseks ja inimkonnale tõeliste väärtuste pakkumiseks.

Sinu karjäär, meie kirg!

Liana Põldver (Foto Jane Vogt)

Meie väärtused

Meie väärtused on meie ettevõtte alustala. Need on osa meie loomusest.

E

Usaldusväärsus

Peame oma lubadusi – ja teeme veelgi enam.

E

Lojaalsus

Seisame sinu kõrval ka rasketel hetkedel.

E

Tootlikkus

Tahame saavutada tulemusi.

ARENG

Töövõimalused goodnewsis

Meie juures ootab sind ühtehoidev meeskond. GoodNewsis töötamine põhineb vabadusel ja usaldusel – me hindame vabadust oma tööd ise planeerida ning head avatud õhkkonda.

Meie töökultuur on iseseisev ja ettevõtlik: meie jaoks on kõige tähtsam, et kokkulepitud töö saaks tehtud.

GoodNews Communication (Foto Evelin Kruus)

Vabatahtlik

Vabatahtlik tegevus pakub positiivset emotsiooni, annab juurde uusi kogemusi ja teadmisi.

Vabatahtlik

Vabatahtlikuks olemine ei eelda varasemat kogemust – kõik inimesed võivad olla vabatahtlikud.

Praktika

Tööpraktika eesmärk on anda tööotsijale tööle saamiseks vajalik praktiline töökogemus

Miks minna praktikale?

Praktika käigus saad uusi erialaseid kogemusi ja väljakutseid. Ka õpid oma tugevusi ning nõrkusi paremini tundma.

Töö

Meie juures on sul võimalus teha missiooniga tööd, mis päriselt muudab inimeste elu.

Töö

Meie juures töötavad pühendunud inimesed, kes vastutavad oma töötulemuste eest. GoodNewsis saab teha tööd, millel on päriselt mõju.

Partner

Oleme alati huvitatud põnevast koostööst ambitsioonikate inimestega.

Partner

Kas meie missioon kõnetab sind? Soovid kasvada koos meiega? Tule meile partneriks!

Monika Kuzmina (Foto GoodNews, Evelin Kruus)

Kui näed head inimest, siis ütle talle aitäh!

Meie lugu

Kuidas sündis GoodNews?

Monika usub, et meil kõigil on privileeg muuta enda, oma lähedaste, sõprade, kaaskodanike ja kogu inimkonna elusid paremaks. Lihtsaim võimalus on teha seda hea sõna abil, sest hea sõna päästab elusid! Ta teab, et kuri sõna tapab! Kurja sõnaga on hävitatud inimeste elusid nii otseses kui kaudses tähenduses. Seda on tõestanud läbi terve ajaloo toimunud traagilised sündmused, mille päästikuks on olnud halva inimese pahatahtlik idee.

Kangelaslugude mõju lapsepõlves

Lapsena luges Monika palju lasteraamatuid kangelastest. Neist võis tihti lugeda, kuidas raamatutegelasi kiusati, sest kurjade eesmärkidega inimesed hävitasid oma „võimu“ säilitamiseks neid, kes vaimselt üle ja südames paremad. Kuidas nad seda tegid? Esialgu „hävitas“ üks tegelane teise mõtteliselt, siis halba sõna levitades hakkas teda mustama teiste inimeste seas ja lõpuks toimus see „hävitamine“ ka tegudes. Tihti viisid sellised kurja sõna levitamised suurte sõdadeni. Nii juhtus tema lemmikraamatutes ja kahjuks ka ilmsi. Kuid Monika kangelased ei andnud kunagi alla. Tema kangelased kaitsesid nõrgemaid, nad kandsid õilsaid väärtusi, võitlesid headuse eest ja kasutasid lahke sõna jõudu!

Kangelased

Headuse varjatud külg

Monika kirjutas lapsena luuletusi paremast elust ja maailmast. Ta unistas elust, kus maailma valitsevad üllad inimesed. Kurvastusega nägi aga seda, et headel inimestel on üks „puudus“. Nad on oma kodudes head – toredad vanaemad-vanaisad, armsad emad-isad, mõnusad õed ja vennad, kuid nende nõrkus seisneb selles, et neil pole vajadust ennast suuremas ringis tõestada. Kahjuks võib juhtuda, et kurjad inimesed kasutavad nende heatahtlikkust ja siirust ära, sest nad ei oska end selle kurja hinge sisse mõelda ning ennast kaitsta.

Monika töötas kümme aastat vabatahtlikuna erinevates organisatsioonides ja nägi igal pool üht ja sama “vigast mustrit”: head inimesed osalesid lihtsalt siiralt heategevuses, samal ajal kui võimule ronisid neid tegijaid ära kasutades ambitsioonikad ja salakavalad inimesed.

Tunnusta headust

Siis tegi ta 2003. aastal otsuse, mille endale ka üles kirjutas. See kõlas nii: „kui näed head inimest, siis ütle talle aitäh!“ Monika tahtis julgustada heasoovijaid edasi võitlema ja neile lootust anda koos teadmisega, et selliseid, kes headuse võitu usuvad, on veel. Vähim, mis ta teha sai oli sõbralikult ja tunnustavalt naeratada. Ta otsustas alati kui vähegi võimalik, tunnustada ausaid, töökaid ja usaldusväärseid, heade eesmärkide inimesi.

Monika Kuzmina ja Trinu Gaver (Foto Evelin Kruus)

Kui elu paneb proovile

Ühel hetkel sai Monikast endast see, kelle pihta alustati „sõnasõda“ ning ta jäi üksinda. 2009. aastal jõudis ta omadega tupikusse ning ei soovinud enam edasi elada. Õnneks saatis tema õemees ta Lõuna-Ameerikasse mereväe taustaga juhtimis- ja kompetentsuskursustele, mis oli sõna otseses mõttes ellujäämiskursus. Lisaks sai ta tugevat õpetust eetika valdkonnas, selliseid teadmisi polnud tal varem olnud. Seal kuumal rannaliival joostes ja kõrvus treenerite hääle: „Move your ass!“ taustal sündis Monikas taju, et ta on valmis millekski täiesti eriliseks. Ta oli kogunud hingejõudu ja teadmist, mis aitas astuda kardinaalse sammu – vastupidise kõigele sellele, mis ühiskonnas tegelikult domineeris. Ta oli alateadlikult valmistunud selleks, et luua Eestis heade uudiste portaal ja kangelaste meediaagentuur. Eestisse tagasi tulles otsustas Monika, et loob heade uudiste portaali ja ei jäta enne, kui hea sõna, hea uudis, head inimesed ja headus üldse on auasi ja uus normaalsus. Sest seda maailm vajab!

Hea sõna agentuur

Kümne aastaga tegi Monika teoks ühe oma unistustest – lõi hea sõna agentuuri, mille alla kuuluvad heade uudiste portaal GoodNews, kangelaste meediaagentuur GoodNews Communication, kirjastus ja podcast GoodNews.

Kirest spordi ja austusest spordikangelaste vastu lõi ta ka võitlusspordiportaali GoodFight, lisaks haaras initsiatiivi ja andis ligi 10 aastat välja ajakirja Golf, mis aastast 2022 tegutseb Golfiportaalina.

 

Liitu meie mees­konnaga