Tehes tööd armastusega, oled õnnelik

2024

Liinat on toonud tema töö juurde tegutsemine, sisetunde kuulamine ja äge lapsepõlve sõber. Ta leiab, et kui oled rahul selle valikuga, millise töö endale leidnud oled, siis teed tööd armastuse ja pühendumusega. “Tehes tööd armastusega, oled õnnelik ja kui oled õnnelik, siis seda märkavad ka teised sinu ümber. Südamega tööd tehes ei peaks eeldama või lootma, et kui mina sellest kasu ei saa, siis mina seda tööd ei tee.“

Soov panna kliente tundma ennast hoituna ja erilisena

Liina toob välja, et tema töö juures on kõike vastutusrikkam asjaolu, et kõik saaks tehtud ja tehtud saaks natuke rohkemgi. Ta peab oluliseks ka usaldust nii juhi kui ka klientide poolt. “Põnev on kohtuda uute ja huvitavate inimestega ning panna ennast proovile uutes ja ägedates olukordades. Soovin, et kliendid tunneksid ennast hoituna ja erilisena.“

Hea meeskond on nagu pere

Liina arvab, et hea tiim on selline, kes toetab, mõistab, aitab vajadusel ning on olemas su kõrval nii headel kui halbadel aegadel. „On nagu pere. Ja nali ning naer hea tiimi puhul on kohustuslik osa,“ lausub ta ja lisab, et hea juht on omakorda selline, kes toetab, mõistab sinu tugevusi ja piire, kes inspireerib ning julgustab sind. Aga ka väärtustab ja kuulab ning aitab sinu unistusi ellu viia.

Keegi meist ei taha olla üksinda

Küsimusele, miks on kangelaste loomine ühiskonnas üldiselt oluline, vastab Liina, et see on tähtis selle jaoks, et üksteist aidata, inspireerida ja toetada. „Keegi ei taha meist olla üksinda. Nii rõõmus kui kurbuses. Kui üksteist märkame ja hindame, siis headus levib kiiremini.“ Liina tõdeb, et kangelane on see, kellel on suur süda ja ilus hing. Kes ei ole kade jagama oma tarkust, elukogemust ja häid mõtteid ka teistega. Kangelane ei ole Liina sõnul omakasupüüdlik ning kuri.

Head tuleb teha südamest

Liina leiab, et kõige olulisemaks väärtuseks on teha head ja teha seda südamest – selliselt tegutsedes on endal hea tunne ning inimesel, keda aitad, samuti.

Ideaalseks tööpäevaks peab Liina sellist päeva, kus kõik kulgeb vabalt, naeru ja naljaga, kuid töö saab tehtud. Pärast aga mõeldakse – ära tegime ning tuntakse uhkust enda kui ka kliendi üle.

Maailm vajab häid uudiseid, et muuta elu meie ümber paremaks paigaks

Liina arvab, et kui maailmas oleks vähem kurjust, oleks maailm parem paik. „Maailm vajab häid uudiseid, et muuta meid kõiki ja elu meie ümber paremaks paigaks.“ Oma elu parimaks uudiseks peab ta positiivseid uudiseid seoses enda või kellegi lähedasega.

„Ma armastan sind!“

Oma eeskujudeks peab Liina enda ema, tütar, sõber Monikat ja positiivseid inimesi.

Kõige ilusamaks lauseks, mida Liina kasutab, peab ta lauset: „Ma armastan sind!“ „Lausun oma tütrekesele nii hommikul, õhtul kui ka vahel keset päeva. Tahan, et ta ei tunneks, et ei ole üksi siin maailmas ning on olemas üks inimene, kes kõige kallim talle ja see lause teeb ka minu südame suureks ja soojaks.“

Lemmik tsitaat

„Ära tee kunagi teistele seda, mida sa ei taha, et sulle tehakse.“

Lemmik raamat

„Jane Eyre“ – Charlotte Brontë

Kõige õnnelikum päev

17.12.2008 sai Liina emaks.